Рецепт Кава «Романо»

Рецепт Кава «Романо»
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 10 хв.
Кава "; Романо" — яскравий і ароматний еспрессо. Подають його разом з лимонним соком і лимонною цедрою, приправлений солодким цукром або медом. Напій моментально бадьорить і додає сил з самого ранку!

опис приготування:

Напій небажано вживати натщесерце, але він обов'язково подається до сніданку укупі з тостами, бутербродами, омлет тощо.. Еспрессо варіть на свій смак, додаючи трохи більше або трохи менше води, цукру. Лимон можна замінити цитрусовим ароматизатором, якщо такого фрукта немає в наявності.

  • кава мелена— 3 чайних ложки
  • лимон— 0,5 штуки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • вода— 200-300 мілілітрів(за смаком кави)
Кава Підготуйте зазначені інгредієнти.

Кава Зваріть каву в кавомашині або в турці на плиті. Він обов'язково повинен бути міцним, ароматним і бадьорить. Ошпарьтеокропом лимон і натріть лимонну цедру. Викладіть невелика її кількість в чашки і влийте каву.

Кава Наріжте лимон часточками, викладіть його на блюдце. Вичавіть сік з двох часточок лимона в кожну чашку з кавою, додайте цукровий пісок за смаком. За бажанням цукор можна замінити квітковим медом, якщо остудити напій до 35 градусів, щоб корисні властивості меду не пропали.

Кава Подайте кави "; Романо" до столу, поки він не охолов, запрошуючи рідних і близьких на сніданок. Напій ідеально поєднується з підсмаженими тостами, обмазали вершковим маслом і яким-небудь джемом, варенням.

Подібні рецепти

Кава «Африка»

Сирні пончики (простий рецепт)

У дощовий осінній день прекрасно випити чашечку кави, а якщо це буде кава "; Африка ";, то вам забезпечені яскраві враження від аромату і смаку цього прекрасного напою. опис приготування: Кава "; Африка" ароматний, підбадьорливий, зігріваючий, він як не можна краще підходить для дощового осінн...

Кава «Bicerin»

Кава «Bicerin»

Кава "; Бічерін" я вперше спробувала в італійському Турині, звідки він родом. Тоді він мені дуже сподобався. Зважилася приготувати сама. Вийшло дуже схоже як зовні, так і на смак. опис приготування: зима — саме час приготувати каву "; Бічерін ";, який родом з П'ємонту, італійського міста Турин...

Кава «масала»

Кава «масала»

Пару слів про те, що таке "; Масала" - це індійська суміш прянощів, точного складу немає. Кава & Quot; Масала" - це кава, приготований зі спеціями, які надають напою особливий аромат і смак. опис приготування: Якщо ви ще не пробували кави "; Масала ";, Зараз саме час його приготувати. Тому що ...

Кава з сиропом

Кава з сиропом

Ароматна кава з м'ятним сиропом — ідеальний напій для сніданку, якщо ви обожнюєте м'ятний смак. Він готується на одному диханні і також швидко випивається. М'ятний сироп можна придбати в супермаркеті. опис приготування: Яскравий незабутній аромат кави з сиропом підніме вам настрій з самого ран...

Кава «Дон-Жуан»

Кава «Дон-Жуан»

чорний, як диявол, гарячий, як вогонь, чистий, як ангел, солодкий, як поцілунок любові — ось який справжня кава опис приготування: Заповніть бутель рому, підпаліть і покрутіть його. Додайте лікер і зварений кави. По чайній ложці акуратно налийте вершки на поверхню кави. Прикрасьте тертим шокол...