Рецепт Полунична начинка дла торта

Рецепт Полунична начинка дла торта
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 25 хв.
Вирішили приготувати торт і не визначилися з начинкою? Пропоную скористатися даними рецептом і зробити торт з полуничною начинкою. Готується дуже швидко і добре поєднується з бісквітом і кремом.

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування полуничною начинки для торта. Ягоди перебираємо і промиваємо, потім розрізаємо на половинки. Перекладываем клубнику в сотейник, додаємо цукор. Варимо на середньому вогні до загусання і розчинення цукру. Готову начинку потрібно остудити і відразу ж можна додавати в торт. Якщо не плануєте готувати в цей же день, не турбуйтесь. Перекладіть начинку в скляну банку і зберігайте її в холодильнику, але не більше 3-4 діб. хай щастить!

  • Полуниця— 750 грам
  • цукор— 1/2 склянки
Полунична начинка дла торта - фото крок 1 Полуницю ретельно промийте, очистіть від хвостиків і поріжте на половинки.

Полунична начинка дла торта - фото крок 2 Кладемо ягоди в каструлю або сотейник, додаємо цукор. ретельно перемішуючи, варимо на середньому вогні до загусання. Готуйте поки цукор повністю не розчиниться, а суниці не буде нагадувати по консистенції варення.

Полунична начинка дла торта - фото крок 3 начинка готова! Смачного!

Подібні рецепти

Полунична губка

Пшенично-житній хліб в хлібопічці

Рецепт приготування незвичайного полуничного пирога-бісквіта за оригінальним шотландському рецептом. опис приготування: Полуничний сезон так і манить справжніх господинь на кулінарні подвиги. Якщо ви випробували вже всі традиційні десерти з полуницею і стандартні пироги з полуничною начинкою, ...

Полунична піца

Полунична піца

Простий спосіб перетворити трохи борошна і ягід полуниці в чудовий десерт. Особливо в сезон полуниці цей рецепт вам буде як знахідка. опис приготування: Незвичайний і смачний десерт. Тісто для коржа приготуйте з вершкового сиру, масла, борошна, розпушувача і дрібки солі. Випікаючи його протяго...

Коктейль «Полунична Маргарита»

Коктейль «Полунична Маргарита»

& Quot; Полунична Маргарита" готується на основі рому — білого і кокосового. додаємо лайм, полуницю, сироп і насолоджуємося. Коктейль краще готувати в сезон полуниці, тоді він виходить карколомним! опис приготування: Коктейль "; Полунична Маргарита" шалено пахне, вигляд і смак у нього — чудові...

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта ми будемо готувати з вершків, яєчних жовтків, шоколад і Цукор. Дуже смачний крем розрахований на торт з 16-18 млинців. готуємо? опис приготування: Готувати крем для млинцевого торта досить просто. Найважливіше точно слідувати рецептом. Успіх приготування даного крему ...

Крем для «Київського торта»

Крем для «Київського торта»

Крем для "Київського" торта — самий неймовірний крем, який тільки я знаю. Дуже смачний і готується просто! Для приготування нам потрібні: молоко, цукор, какао, олія, яйце, ванілін і трохи коньяку. опис приготування: Приготувати крем для "Київського" торта не так і просто, особливо якщо Ви роби...