Рецепт Полунична губка

Рецепт Полунична губка
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування незвичайного полуничного пирога-бісквіта за оригінальним шотландському рецептом.

опис приготування:

Полуничний сезон так і манить справжніх господинь на кулінарні подвиги. Якщо ви випробували вже всі традиційні десерти з полуницею і стандартні пироги з полуничною начинкою, пора спробувати незвичайний рецепт бісквіта з Шотландії.

  • бісквітний корж— 1 штука
  • вершкового масла— 60 грам
  • цукру— 60 грам
  • борошна з дріжджовий добавкою— 75 грам
  • розпушувача— 1/4 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • полуниці— 500-600 грам
  • цукру— 3-4 Ст. ложок
Полунична губка - фото крок 1 1. У великій мисці добре перемішайте масло і цукор, поки маса не стане однорідною.

Полунична губка - фото крок 2 2. У масляну суміш додати яйце, борошно, розпушувач і знову ретельно перемішати.

Полунична губка - фото крок 3 3. Вилити тісто в круглу форму і випікати в попередньо прогрітій печі при температурі 180-190 градусів, поки корж не стане золотистим. Ви тягнути корж і залишити остигати.

Полунична губка - фото крок 4 4. полуницю перебрати, помити, обтрусити від води, висипати на велику сковорідку, посипати цукром і поставити на дуже повільний вогонь.

Полунична губка - фото крок 5 5. Томити ягоди на вогні до тих пір, поки вони не стануть рівномірно пускати сік, і цукор не розплавиться. Не допускайте, щоб ягоди стали м'якими!

Полунична губка - фото крок 6 6. Викласти бісквітний корж в глибоке блюдо (тарілка не годиться через велику кількість соку), прикрасити готової полуницею.

Полунична губка - фото крок 7 7. Безпосередньо перед подачею «губку» можна прикрасити фігурками з збитих вершків.

Подібні рецепти

Полунична начинка дла торта

Полунична пастила

Вирішили приготувати торт і не визначилися з начинкою? Пропоную скористатися даними рецептом і зробити торт з полуничною начинкою. Готується дуже швидко і добре поєднується з бісквітом і кремом. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування полуничною начинки для торта. Ягоди пер...

Полунична піца

Полунична піца

Простий спосіб перетворити трохи борошна і ягід полуниці в чудовий десерт. Особливо в сезон полуниці цей рецепт вам буде як знахідка. опис приготування: Незвичайний і смачний десерт. Тісто для коржа приготуйте з вершкового сиру, масла, борошна, розпушувача і дрібки солі. Випікаючи його протяго...

Коктейль «Полунична Маргарита»

Коктейль «Полунична Маргарита»

& Quot; Полунична Маргарита" готується на основі рому — білого і кокосового. додаємо лайм, полуницю, сироп і насолоджуємося. Коктейль краще готувати в сезон полуниці, тоді він виходить карколомним! опис приготування: Коктейль "; Полунична Маргарита" шалено пахне, вигляд і смак у нього — чудові...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...