Рецепт Коктейль «Полунична Маргарита»

Рецепт Коктейль «Полунична Маргарита»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв.
& Quot; Полунична Маргарита" готується на основі рому — білого і кокосового. додаємо лайм, полуницю, сироп і насолоджуємося. Коктейль краще готувати в сезон полуниці, тоді він виходить карколомним!

опис приготування:

Коктейль "; Полунична Маргарита" шалено пахне, вигляд і смак у нього — чудові! Він більше подобається прекрасній половині людства, тому подруги точно полюблять його. Білий ром можна і не додавати, буде досить кокосового. До речі, ця "; Полунична Маргарита" більш невинна, ніж її класичний варіант, заснований на текілу.

  • кокосовий ром— 80 грам(Підійде "; Малібу " ;.)
  • білий ром— 80 грам("Баккарди")
  • газована вода (содова)  — 1 Склянка
  • Цукровий сироп або цукор— — За смаком
  • ягоди полуниці— 10-12 штук(Кілька залиште з хвостиками для прикраси.)
  • вапно— 1 штука
  • Кубики льоду— — За смаком
Коктейль 1. Промийте ягоди полуниці. Декілька штук (за кількістю стаканчиків) залиште з плодоніжкою, їх ми використовуємо для прикраси. Всі ягідки розріжте навпіл.

Коктейль 2. Полуницю без хвостиків покладіть у високі склянки (по 3-4 часточки) і залийте сиропом або засипте цукром. Цукор або сироп додавайте до смаку (як чай).

Коктейль 3. Роздавите полуницю з сиропом (з цукром) до пюре.

Коктейль 4. Додайте в стакан кубики льоду або колотий лід.

Коктейль 5. Влийте кокосовий і білий ром. Можна, можливо — тільки кокосовий.

Коктейль 6. Видавіть в кожну склянку трохи соку лайма і залийте доверху содовою.

Коктейль 7. вапно, з якого вичавили сік, можна додати в стакан (але необов'язково). Подавайте "; Полунична Маргарита ";, прикрасивши стаканчик ягідкою. На здоров'я!

Подібні рецепти

Коктейль «Маргарита» з кавуном

Свинина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Рецепт приготування незвичайної ароматної «Маргарити» з кавуном і базиліком. опис приготування: 24 кубика кавуна загорніть і заморожувати в холодильнику мінімум 1 час (або 2 днів). Що залишився кавун і цукор змішайте в блендері до однорідного стану. Процідіть суміш через сито або марлю. У вас...

Коктейль «Маргарита» з персиком

Коктейль «Маргарита» з персиком

Соковиті персики надають приємний солодкий смак цього коктейлю. опис приготування: У каструлі доведіть воду до кипіння. Додайте персики і варіть протягом 1 хвилини, після чого покласти персики в крижану воду для охолодження. Дістати персики з води і нарізати. Змішати в мисці нарізані персики, ...

Коктейль «Маргарита» по Reven

Коктейль «Маргарита» по Reven

Одна з радощів кінця весни і початку літа - великої кількості ревеню на ринках і в садах. Чим не привід приготувати чудовий коктейль з цією рослиною? опис приготування: «Маргарита» з ревенем - це дуже приємне органічне поєднання солодкого з кислим. Коктейль добре освіжає і чудово п'ється в спе...

Коктейль «Маргарита»

Коктейль «Маргарита»

Відмінний рецепт алкогольного коктейлю Маргарита — рецепт трохи відрізняється від класичного, але все одно від цього напій тільки смачніше. кількість порцій: 2 текіла— 1/2 склянки маргарита— 1 Склянка персиковий шнапс— 55 мілілітрів цукор— 1 Ст. ложка свіжий лайм— 1 штука сіль— 1 щіпка скл...

Полунична губка

Полунична губка

Рецепт приготування незвичайного полуничного пирога-бісквіта за оригінальним шотландському рецептом. опис приготування: Полуничний сезон так і манить справжніх господинь на кулінарні подвиги. Якщо ви випробували вже всі традиційні десерти з полуницею і стандартні пироги з полуничною начинкою, ...