Рецепт Коктейль «Полунична Маргарита»
& Quot; Полунична Маргарита" готується на основі рому — білого і кокосового. додаємо лайм, полуницю, сироп і насолоджуємося. Коктейль краще готувати в сезон полуниці, тоді він виходить карколомним!
опис приготування:
Коктейль "; Полунична Маргарита" шалено пахне, вигляд і смак у нього — чудові! Він більше подобається прекрасній половині людства, тому подруги точно полюблять його. Білий ром можна і не додавати, буде досить кокосового. До речі, ця "; Полунична Маргарита" більш невинна, ніж її класичний варіант, заснований на текілу.
- кокосовий ром— 80 грам(Підійде "; Малібу " ;.)
- білий ром— 80 грам("Баккарди")
- газована вода (содова) — 1 Склянка
- Цукровий сироп або цукор— — За смаком
- ягоди полуниці— 10-12 штук(Кілька залиште з хвостиками для прикраси.)
- вапно— 1 штука
- Кубики льоду— — За смаком
2. Полуницю без хвостиків покладіть у високі склянки (по 3-4 часточки) і залийте сиропом або засипте цукром. Цукор або сироп додавайте до смаку (як чай).
3. Роздавите полуницю з сиропом (з цукром) до пюре.
4. Додайте в стакан кубики льоду або колотий лід.
5. Влийте кокосовий і білий ром. Можна, можливо — тільки кокосовий.
6. Видавіть в кожну склянку трохи соку лайма і залийте доверху содовою.
7. вапно, з якого вичавили сік, можна додати в стакан (але необов'язково). Подавайте "; Полунична Маргарита ";, прикрасивши стаканчик ягідкою. На здоров'я!
Подібні рецепти
Свинина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Рецепт приготування незвичайної ароматної «Маргарити» з кавуном і базиліком. опис приготування: 24 кубика кавуна загорніть і заморожувати в холодильнику мінімум 1 час (або 2 днів). Що залишився кавун і цукор змішайте в блендері до однорідного стану. Процідіть суміш через сито або марлю. У вас...
Коктейль «Маргарита» з персиком
Соковиті персики надають приємний солодкий смак цього коктейлю. опис приготування: У каструлі доведіть воду до кипіння. Додайте персики і варіть протягом 1 хвилини, після чого покласти персики в крижану воду для охолодження. Дістати персики з води і нарізати. Змішати в мисці нарізані персики, ...
Коктейль «Маргарита» по Reven
Одна з радощів кінця весни і початку літа - великої кількості ревеню на ринках і в садах. Чим не привід приготувати чудовий коктейль з цією рослиною? опис приготування: «Маргарита» з ревенем - це дуже приємне органічне поєднання солодкого з кислим. Коктейль добре освіжає і чудово п'ється в спе...
Коктейль «Маргарита»
Відмінний рецепт алкогольного коктейлю Маргарита — рецепт трохи відрізняється від класичного, але все одно від цього напій тільки смачніше. кількість порцій: 2 текіла— 1/2 склянки маргарита— 1 Склянка персиковий шнапс— 55 мілілітрів цукор— 1 Ст. ложка свіжий лайм— 1 штука сіль— 1 щіпка скл...
Полунична губка
Рецепт приготування незвичайного полуничного пирога-бісквіта за оригінальним шотландському рецептом. опис приготування: Полуничний сезон так і манить справжніх господинь на кулінарні подвиги. Якщо ви випробували вже всі традиційні десерти з полуницею і стандартні пироги з полуничною начинкою, ...