Рецепт Куряче філе під сиром
Куряче філе під сиром — це наше сімейне традиційне новорічне блюдо. Воно асоціюється з Новим роком у нас також, як мандарини або ялинка. ділюся рецептом — може, і ви приготуєте щось подібне?
опис приготування:
Якщо в європейських країнах або Америці, як правило, є якесь загальнонаціональне традиційне новорічне або різдвяне блюдо, то в Росії такого якось не спостерігається. Ось і зустрічають все Новий рік з різними стравами — хто на що здатний
Наша сім'я сама придумала собі традицію — на кожному новорічному святковому столі у нас куряче філе під сиром. звичайно, це ніякий не делікатес, однак урізноманітнити і прикрасити стіл ми намагаємося закусками-салатами, а основне блюдо у нас — незмінна традиція. страва, треба сказати, виходить дуже смачним, соковитим і ароматним, але трохи жирним — кожен день таке є шкідливо, але на свято — можна собі дозволити
- Куряче філе— 500 грам
- Kартофель— 1 кілограм
- сир напівтвердий— 200 грам
- крем— 3 Ст. ложки
- Ріпчаста цибуля— 200 грам
- Олія соняшникова— 40 мілілітрів
- спеції— 1 Ст. ложка
- сіль— — За смаком
- зелень— — За смаком
Некрупными кубиками нарезаем наше куриное филе.
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.
Несколько минут обжариваем кусочки курицы на растительном масле. буквально 3-4 хвилини — поки м'ясо не побіліє.
Додаємо в сковороду цибулю, солимо, и жарим все вместе еще 4-5 хвилин.
Картофель чистим и нарезаем тонкими ломтиками.
В мисочке смешиваем нарезанный картофель, сметану и любимые специи.
Беремо форму для випікання, на дно выкладываем обжаренную курицу с луком.
Теперь выкладываем на курицу слой картофеля.
Сир натираємо на крупній тертці.
Накрываем курицу и картофель шапкой из сыра.
випікаємо 40 хвилин при 180 градусах — до готовності картоплі. Подаємо гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
Куряче філе під сиром в духовці
Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тоскански. впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр. опис приготування: Приготувати куряче філе по-тоскански можна за тридцять хвилин. Це особливо зру...
Куряче філе з арахісом
Куряче філе з арахісом — дуже просте в приготуванні блюдо домашньої кухні. Приготовлено за мотивами рецепта китайського блюда гонгбао, популярного в провінції Сичуань. смачно,! опис приготування: скажу відразу — серед інгредієнтів є кілька, бути може, не самих звичних нам інгредієнтів, які пра...
Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...
Куряче філе зі смаженими бананами
Екзотичний рецепт приготування ніжного курячого філе з смаженими бананами. опис приготування: Курячі стегенця моєму, сушимо і очищаємо від шкіри. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю нарізаємо на дуже дрібні шматочки і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової о...
Куряче філе в клярі
Куряче філе в клярі — дуже простий спосіб приготування курячого м'яса. помітила, що особливо таке блюдо подобається дітям. хоча, в принципі, і дорослим воно теж дуже подобається опис приготування: Куряче філе — дуже проста в приготуванні, дуже легка і дуже смачна штука, однак її потрібно вміти...