Рецепт Консервований розсольник

Рецепт Консервований розсольник
Кількість порцій: 10-20 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную вам рецепт заготовки одного з найпопулярніших російських супів. дізнавшись, як консервувати розсольник, ви позбавите себе від купи клопоту і будете радувати близьких смачним обідом в будь-який час року!

опис приготування:

Взимку вам всього лише і потрібно буде, що відкрити банку і запустити її вміст в каструлю з киплячою картоплею. Рецепт приготування консервованого розсольнику неодмінно оцінять шанувальники цього смачного супу!

  • огірки— 1,5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 0,5 кілограма
  • морква— 0,5 кілограма
  • Томатна паста— 300 грам
  • Масло рослинне— 0,5 склянки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • оцет 9%  — 50 мілілітрів
  • Крупа перлова або рисова— 1 Склянка
консервований розсольник - фото крок 1 Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями.

консервований розсольник - фото крок 2 морква вимити, очистити і натерти на крупній тертці.

консервований розсольник - фото крок 3 Відварити перлову крупу. Якщо не любите перловку - сміливо використовуйте рис.

консервований розсольник - фото крок 4 Огірки вимити і натерти на тертці.

консервований розсольник - фото крок 5 У ємності для заготовок змішати всі перераховані вище інгредієнти, крім крупи, додати томатну пасту, сіль і цукор. Варити на повільному вогні, періодично помішуючи, 30-40 хвилин.
Додати в ємність крупу. варити ще 5 хвилин.

консервований розсольник - фото крок 6 простерилізувати банки.

консервований розсольник - фото крок 7 Влити в розсольник оцет, перемішати і розлити по банках.
закатати, перевернути, укутати.
Зберігати консервований розсольник в прохолодному темному місці.

Подібні рецепти

Консервований цибулю на зиму

Консервований хрін

цибуля збереження — річ корисна! самі позички, ви зможете використовувати його взимку, додаючи в салати або прикрашаючи їм гарніри. Лук консервується в маринаді і виходить дуже смачним і пікантним! опис приготування: Не можу не поділиться з вами простим рецептом заготовки консервованого лука н...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...