Рецепт Класичний егног

Рецепт Класичний егног
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Егног - класичний англійський напій. Це яєчно-молочний коктейль з додаванням спецій (ванілін, кориці і обов'язково тертого мускатного горіха). Егног дуже популярний в США і Канаді і зазвичай асоціюється із зимовими святами.

опис приготування:

Нагрейте молоко, цукор і ваніль в середній каструлі на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Збийте жовтки у великій мисці. Налийте гарячу суміш молока в жовтки і повільно збийте.

Налийте суміш в каструлю і варіть на слабкому вогні, часто помішуючи, приблизно близько 20 хвилин (не кип'ятити). Налийте через дрібне сито в миску.

Збийте в вершки, віскі і ром. Додайте суміш до молочно-жовткова масі і перемішайте. Дайте повністю охолонути.

Накрийте кришкою і поставте в холодильник на 1 час (або на добу).

Перед подачею посипати мускатним горіхом.


  • молока— 2 L
  • стручок ванілі— 1 штука
  • великих яєчних жовтків— 16 штук
  • холодных сливок— 2 склянки
  • віскі— 1/2 склянки
  • темного рому— 1/2 склянки
  • тертий мускатний горіх— 1 За смаком
Нагрейте молоко, цукор і ваніль в середній каструлі на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Збийте жовтки у великій мисці. Налийте гарячу суміш молока в жовтки і повільно збийте.

Налийте суміш в каструлю і варіть на слабкому вогні, часто помішуючи, приблизно близько 20 хвилин (не кип'ятити). Налийте через дрібне сито в миску.

Збийте в вершки, віскі і ром. Додайте суміш до молочно-жовткова масі і перемішайте. Дайте повністю охолонути.

Накрийте кришкою і поставте в холодильник на 1 час (або на добу).

Перед подачею посипати мускатним горіхом.


Подібні рецепти

Карпаччо класичний

Італійський рецепт піци

Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...

Класичний бісквіт

Класичний бісквіт

Рецептів приготування бісквітів існує величезна кількість. Сьогодні я поділюся з вами класичним рецептом, за яким бісквіт завжди виходить ніжним, пишним, добре піднімається і не осідає. опис приготування: Класичний бісквіт готується всього з трьох інгредієнтів: яєць, цукру і борошна. Але дуже ...

Класичний чізкейк з шоколадом

Класичний чізкейк з шоколадом

Любіть сирні (чаклунка) десерти? Кращим рішенням буде спекти чізкейк. Є безліч варіантів його приготування, одним з таких рецептів я і поділюся. опис приготування: Чізкейк в домашніх умовах - це просто і смачно. Хочу сказати відразу, що одним шматочком Ви точно не відбудетеся! До речі, крекери...

Класичний десерт «Крем-брюле»

Класичний десерт «Крем-брюле»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...

Класичний Кир Рояль

Класичний Кир Рояль

Рецепт приготування відомого у всьому світі королівського французького коктейлю, володіє аристократичним видом і неповторним смаком. опис приготування: Не турбуйтеся, якщо у вас немає під рукою лікеру з чорної смородини та білого ігристого вина зі старих шато Франції. що, ми не французька знат...