Рецепт Китайські пельмені
Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки.
опис приготування:
Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця страва — універсальне і відмінно підійде тим, у кого вічно немає часу. Тісто зробити легко, для приготування фаршу використовуйте м'ясорубку, а варити або смажити — нехай вирішить ваш настрій. хай щастить!
- свинина— 140 грам
- креветки королівські— 3 штуки(нарізаний )
- пекінська (китайська) капуста, коб— 1/2 штуки
- мука— 2 склянки
- вода— 1 Склянка(чи менше)
- сіль— — За смаком
- імбир подрібнений— 1 Чайна ложка
- часник подрібнений— 1 Чайна ложка
- білий перець— — За смаком
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- кунжутну олію— 1 Ст. ложка
- Schnitt повідомив AFP-цибуля— — За смаком(7-9 стеблинок)
2. З свинини і креветок зробіть фарш і викладіть в миску. Додайте в миску нарізані овочі і зелень, сіль, білий перець, кунжутне і рослинне масло.
3. Фарш гарненько змішайте руками.
4. Борошно просійте в миску, змішайте з водою і замісити тісто. Тісто поверніть в ковбаску і поріжте на однакові шматочки. Кожен шматочок обваляйте в борошні, потім зробіть з нього кульку. Кожен кульку тонко розкачати. На центр отриманої коржики викладіть чайну (або більше) ложку начинки.
5. Гарненько склейте краю пельменів. Китайські пельмені можна смажити, варити або готувати на пару. Ми будемо смажити. Для цього в сковороду влийте трохи рослинного масла, прогрійте на середньому вогні, потім викладіть пельмені. Смажте протягом 2 хвилин, потім влийте півсклянки води і накрийте кришкою. Як тільки вода википить, пельмені готові. метод — екстремальний, але спробувати можна
6. Подавайте китайські пельмені на капустяної аркуші з соєвим соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Відварна куряча грудка
Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...
Китайські рисові кульки
Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом. опис приготування: Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються...
Китайські коржі з цибулею
Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею. опис приготування: Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна ...
Китайські булочки з м'ясом
Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій. опис приготування: Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину скл...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...