Рецепт Китайські пельмені

Рецепт Китайські пельмені
Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв.
Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки.

опис приготування:

Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця страва — універсальне і відмінно підійде тим, у кого вічно немає часу. Тісто зробити легко, для приготування фаршу використовуйте м'ясорубку, а варити або смажити — нехай вирішить ваш настрій. хай щастить!

  • свинина— 140 грам
  • креветки королівські— 3 штуки(нарізаний )
  • пекінська (китайська) капуста, коб— 1/2 штуки
  • мука— 2 склянки
  • вода— 1 Склянка(чи менше)
  • сіль— — За смаком
  • імбир подрібнений— 1 Чайна ложка
  • часник подрібнений— 1 Чайна ложка
  • білий перець— — За смаком
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • кунжутну олію— 1 Ст. ложка
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля— — За смаком(7-9 стеблинок)
китайські пельмені - фото крок 1 1. капусту подрібніть. Шніт-цибуля промийте, просушіть і наріжте. Приготуйте подрібнені імбир і часник. Креветки почистіть і промийте.

китайські пельмені - фото крок 2 2. З свинини і креветок зробіть фарш і викладіть в миску. Додайте в миску нарізані овочі і зелень, сіль, білий перець, кунжутне і рослинне масло.

китайські пельмені - фото крок 3 3. Фарш гарненько змішайте руками.

китайські пельмені - фото крок 4 4. Борошно просійте в миску, змішайте з водою і замісити тісто. Тісто поверніть в ковбаску і поріжте на однакові шматочки. Кожен шматочок обваляйте в борошні, потім зробіть з нього кульку. Кожен кульку тонко розкачати. На центр отриманої коржики викладіть чайну (або більше) ложку начинки.

китайські пельмені - фото крок 5 5. Гарненько склейте краю пельменів. Китайські пельмені можна смажити, варити або готувати на пару. Ми будемо смажити. Для цього в сковороду влийте трохи рослинного масла, прогрійте на середньому вогні, потім викладіть пельмені. Смажте протягом 2 хвилин, потім влийте півсклянки води і накрийте кришкою. Як тільки вода википить, пельмені готові. метод — екстремальний, але спробувати можна

китайські пельмені - фото крок 6 6. Подавайте китайські пельмені на капустяної аркуші з соєвим соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Китайські деревні гриби муер

Відварна куряча грудка

Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...

Китайські рисові кульки

Китайські рисові кульки

Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом. опис приготування: Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються...

Китайські коржі з цибулею

Китайські коржі з цибулею

Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею. опис приготування: Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна ...

Китайські булочки з м'ясом

Китайські булочки з м'ясом

Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій. опис приготування: Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину скл...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...