Рецепт Китайські булочки з м'ясом
Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій.
опис приготування:
Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину складають всякого роду спеції, які, хоч і надають булочкам особливий смак, при бажанні можна замінити схожими або взагалі іншими Але тоді, звичайно, і смак трохи зміниться, адже китайські булочки з м'ясом переважно і відрізняються від звичайних пиріжків з м'ясом тим, що в їх склад входить безліч незвичних для російської кухні спецій.
Пиріжки виходять дуже смачними і незвичайними, а вперше пробують їдців зазвичай охоплює захват. Спробуйте приготувати і ви — навряд чи будете розчаровані
- цукор тростинний— 50 грам
- Куряче яйце— 2 штуки
- Оливкова олія— 70 мілілітрів
- імбир свіжий (1 см) — 1 штука
- Рослинна олія— 17 мілілітрів
- Соєвий соус— 40 мілілітрів
- Перець чорний горошком— 7 штук
- коріандр сушений (Braai) — 1/2 чайних ложки
- кардамон— 1/2 чайних ложки
- Кунжутну олію— 20 мілілітрів
- Соняшникова олія рафінована— 17 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 250 грам
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 24 грам
- свиняча вирізка— 750 грам
- часник— 2 зубчики
- мед— 50 грам
- Вино червоне напівсолодке— 15 мілілітрів
- сіль— 1/2 чайних ложки
- зіра (кмин) — 2/3 чайних ложки
- розмарин листя— 1/2 чайних ложки
- Цибуля зелена— 15 грам
Месим тесто руками до эластичности, затем накрываем его полотенцем и оставляем в теплом месте где-то на полчаса. Тесто должно вдвое увеличиться в размерах.
Тепер найцікавіше — занимаемся свининой. Свинину мелко рубим. Для маринада смешиваем измельченный чеснок, тертий імбир, мідь, рослинна олія, соєвий соус, вино, перець, сіль, кунжутное масло и специи. Кладем нарубленное мясо в этот маринад и оставляем минут на 30-40 маринуватися.
Когда свинина замаринуется — обжариваем ее в сковороде на оливковом масле до готовности. Коли м'ясо буде готове (на приготовление уйдет минут 5), додаємо дрібно нарізану зелену цибулю.
Увеличившееся в объеме тесто разрезаем на 12 рівних частин, кожну з яких скочується в кульку.
Раскатываем каждый комок теста в пласт, в его середину выкладываем начинку. Залепляем края теста, формируя круглые булочки.
Деко змащуємо маслом, выкладываем на него наши китайские булочки. випікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах — до золотистої скоринки.
булочки готові! Остуджують і подаємо. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рец...' at line 1
Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...
Китайські пельмені
Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки. опис приготування: Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця стр...
Китайські рисові кульки
Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом. опис приготування: Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються...
Китайські коржі з цибулею
Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею. опис приготування: Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна ...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...