Рецепт Китайські булочки з м'ясом

Рецепт Китайські булочки з м'ясом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій.

опис приготування:

Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину складають всякого роду спеції, які, хоч і надають булочкам особливий смак, при бажанні можна замінити схожими або взагалі іншими Але тоді, звичайно, і смак трохи зміниться, адже китайські булочки з м'ясом переважно і відрізняються від звичайних пиріжків з м'ясом тим, що в їх склад входить безліч незвичних для російської кухні спецій.

Пиріжки виходять дуже смачними і незвичайними, а вперше пробують їдців зазвичай охоплює захват. Спробуйте приготувати і ви — навряд чи будете розчаровані


  • цукор тростинний— 50 грам
  • Куряче яйце— 2 штуки
  • Оливкова олія— 70 мілілітрів
  • імбир свіжий (1 см)  — 1 штука
  • Рослинна олія— 17 мілілітрів
  • Соєвий соус— 40 мілілітрів
  • Перець чорний горошком— 7 штук
  • коріандр сушений (Braai)  — 1/2 чайних ложки
  • кардамон— 1/2 чайних ложки
  • Кунжутну олію— 20 мілілітрів
  • Соняшникова олія рафінована— 17 мілілітрів
  • Борошно пшеничне— 250 грам
  • Дріжджі сухі швидкодіючі— 24 грам
  • свиняча вирізка— 750 грам
  • часник— 2 зубчики
  • мед— 50 грам
  • Вино червоне напівсолодке— 15 мілілітрів
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • зіра (кмин)  — 2/3 чайних ложки
  • розмарин листя— 1/2 чайних ложки
  • Цибуля зелена— 15 грам
Китайські булочки з м'ясом - фото крок 1 Берем миску небольшого размера, смешиваем в ней сахар, дріжджі і теплу воду. Ми залишаємо на 15 хвилин. Затем в большой миске смешиваем муку, яйце, олія, соль и дрожжевую смесь.

Китайські булочки з м'ясом - фото крок 2 Месим тесто руками до эластичности, затем накрываем его полотенцем и оставляем в теплом месте где-то на полчаса. Тесто должно вдвое увеличиться в размерах.

Китайські булочки з м'ясом - фото крок 3 Тепер найцікавіше — занимаемся свининой. Свинину мелко рубим. Для маринада смешиваем измельченный чеснок, тертий імбир, мідь, рослинна олія, соєвий соус, вино, перець, сіль, кунжутное масло и специи. Кладем нарубленное мясо в этот маринад и оставляем минут на 30-40 маринуватися.

Китайські булочки з м'ясом - фото крок 4 Когда свинина замаринуетсяобжариваем ее в сковороде на оливковом масле до готовности. Коли м'ясо буде готове (на приготовление уйдет минут 5), додаємо дрібно нарізану зелену цибулю.

Китайські булочки з м'ясом - фото крок 5 Увеличившееся в объеме тесто разрезаем на 12 рівних частин, кожну з яких скочується в кульку.

Китайські булочки з м'ясом - фото крок 6 Раскатываем каждый комок теста в пласт, в его середину выкладываем начинку. Залепляем края теста, формируя круглые булочки.

Китайські булочки з м'ясом - фото крок 7 Деко змащуємо маслом, выкладываем на него наши китайские булочки. випікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах — до золотистої скоринки.

Китайські булочки з м'ясом - фото крок 8 булочки готові! Остуджують і подаємо. Смачного!

Подібні рецепти

Китайські деревні гриби муер

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рец...' at line 1

Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...

Китайські пельмені

Китайські пельмені

Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки. опис приготування: Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця стр...

Китайські рисові кульки

Китайські рисові кульки

Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом. опис приготування: Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються...

Китайські коржі з цибулею

Китайські коржі з цибулею

Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею. опис приготування: Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна ...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...