Рецепт Китайські рисові кульки
Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом.
опис приготування:
Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються вони, як правило, теплими, і їсти їх необхідно, поки не охололи.
якщо суші, локшиною або супом вже нікого не здивуєш, то рисові кульки зустрічаються рідше на наших столах. Якщо захотілося спробувати щось новеньке і відкрити для себе тонкощі китайської кухні, то рисові кульки - це що, що вам потрібно.
- чорний кунжут— 1 Склянка
- цукор— 2 склянки
- масло топлене— 200 грам
- рисове борошно— 1 Склянка
- вода— 0,5 склянки
Подрібніть його в блендері. Змішайте з кунжутом і цукром і подрібніть до стану порошку.
Змішайте порошок з розтопленим маслом. вирівняйте поверхню. Повинна вийти густа паста.
Дайте пасті охолонути, поріжте її на кубики по 12-13 мм приблизно. Поставте в холодильник для остаточного охолодження.
Скачайте з кубиків кульки. Це і буде начинка в наших рисових кульках.
Змішайте рисове борошно і воду. Зробіть липке тісто, яке необхідно розділити на кульки діаметром 35-40 мм.
Накрийте вологим рушником, щоб кульки не встигли засохнути.
Візьміть рисовий кульку ,зробіть в ньому поглиблення і помістіть в нього кульку начинки.
Заліпіть кулька тестом. уважно перевірте, щоб не було ніде дірочок, інакше потрапить вода і начинка витече.
Помістіть кульки в киплячу воду. Варіть до тих пір, поки вони не спливуть. Потім засічіть час і проваріть їх ще 1 хвилину після того, як спливли.
Подаються рисові кульки в глибокій мисці прямо у воді
Подібні рецепти
Рисові кульки з рибою
Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...
Китайські пельмені
Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки. опис приготування: Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця стр...
Китайські коржі з цибулею
Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею. опис приготування: Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна ...
Китайські булочки з м'ясом
Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій. опис приготування: Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину скл...
Кокосові кульки в шоколаді
Рецепт приготування настільки апетитного десерту, що від нього відразу ж течуть слинки і у дорослих, і у дітей. опис приготування: Цей десерт справжня спокуса для всіх. Тут є і шоколад, і молочний присмак, і теплий аромат ванілі, і марципан примітки, характерні для меленого мигдалю, не кажучи ...