Рецепт Китайські коржі з цибулею

Рецепт Китайські коржі з цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею.

опис приготування:

Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна з пікантним соусом або зі звичайною сметаною. Можна використовувати копчені ковбаски або бекон, дайкон замініть звичайною редькою. Вони гарні на сніданок, на обід або на вечерю.

  • ковбаски копчені— 1 штука
  • Цибуля зелена— 2 штуки
  • Дайкон або редька— 1 штука(1 стакан тертої)
  • борошно— 1 Склянка
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Мелений перець— 1 щіпка
  • яйця— 1 штука
  • вода— 1 ¼ Склянок
  • Кунжутну олію— 1 Чайна ложка
  • кунжут— 2 Ст. ложки
Китайські коржі з цибулею - фото крок 1 1. Очистіть дайкон або редьку, натріть її на дрібній тертці, подрібніть цибулю і ковбаски.

Китайські коржі з цибулею - фото крок 2 2. У миску викладіть борошно, ковбаски, крохмаль, сіль, щіпку білого перцю, яйце, воду, кунжутну олію, кунжутне насіння.

Китайські коржі з цибулею - фото крок 3 3. Перемішайте гарненько і викладіть тертий дайкон, подрібнену цибулю.

Китайські коржі з цибулею - фото крок 4 4. Змішайте всі вміст миски.

Китайські коржі з цибулею - фото крок 5 5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і ложкою викладіть близько 0,5 склянки тесту, розрівняйте в коржик.

Китайські коржі з цибулею - фото крок 6 6. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.

Китайські коржі з цибулею - фото крок 7 7. викладіть корж, виконайте всі дії з рештою тестом. Подавайте їх відразу.

Подібні рецепти

Китайські деревні гриби муер

Рибний салат з солоними огірками

Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...

Китайські пельмені

Китайські пельмені

Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки. опис приготування: Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця стр...

Китайські рисові кульки

Китайські рисові кульки

Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом. опис приготування: Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються...

Китайські булочки з м'ясом

Китайські булочки з м'ясом

Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій. опис приготування: Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину скл...

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетилен...