Рецепт Китайські коржі з цибулею
Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею.
опис приготування:
Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна з пікантним соусом або зі звичайною сметаною. Можна використовувати копчені ковбаски або бекон, дайкон замініть звичайною редькою. Вони гарні на сніданок, на обід або на вечерю.
- ковбаски копчені— 1 штука
- Цибуля зелена— 2 штуки
- Дайкон або редька— 1 штука(1 стакан тертої)
- борошно— 1 Склянка
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- Мелений перець— 1 щіпка
- яйця— 1 штука
- вода— 1 ¼ Склянок
- Кунжутну олію— 1 Чайна ложка
- кунжут— 2 Ст. ложки
2. У миску викладіть борошно, ковбаски, крохмаль, сіль, щіпку білого перцю, яйце, воду, кунжутну олію, кунжутне насіння.
3. Перемішайте гарненько і викладіть тертий дайкон, подрібнену цибулю.
4. Змішайте всі вміст миски.
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і ложкою викладіть близько 0,5 склянки тесту, розрівняйте в коржик.
6. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
7. викладіть корж, виконайте всі дії з рештою тестом. Подавайте їх відразу.
Подібні рецепти
Рибний салат з солоними огірками
Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому. опис приготування: Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою с...
Китайські пельмені
Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки. опис приготування: Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця стр...
Китайські рисові кульки
Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом. опис приготування: Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються...
Китайські булочки з м'ясом
Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій. опис приготування: Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину скл...
Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою
Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетилен...