Рецепт Китайські деревні гриби муер

Рецепт Китайські деревні гриби муер
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 45 хв.
Блюдо з деревних грибів дуже популярно в Китаї. Їх можна подати як основне блюдо. Можна його піднести як салат. Такі гриби смачні і в холодному вигляді, і в гарячому.

опис приготування:

Якщо ви хочете більш ситний варіант цієї страви, можна додати сюди м'ясо. Для цього м'ясо нарізають тонкою соломкою і обсмажують 2 хвилини і додається в салат. Блюдо з китайських деревних грибів муер з м'ясом вийде дуже ситним і вкусним.А без м'яса вийде пісне блюдо -можна їсти в піст.

  • Сушені деревні гриби, пачки— 2 штуки
  • Кукурудза консервована, банку— 1 штука
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • Соєвий соус— 100 мілілітрів
  • часник— 2-3 зубчиків
Китайські деревні гриби муер - фото крок 1 1. На пачці з грибами є інструкція, як замочити ці гриби. Замочіть гриби в гарячій воді і потримайте близько 20 хвилин, накривши серветкою. Після цього видаліть непотрібні частини. Якщо гриби здалися вам великими, розріжте їх навпіл. Промийте гриби після замочування.

Китайські деревні гриби муер - фото крок 2 2. Цибуля почистіть і наріжте півкільцями. У глибокій сковорідці розігрійте масло і протягом 5-7 хвилин смажте цибулю разом з грибами.

Китайські деревні гриби муер - фото крок 3 3. З кукурудзи вилийте воду і додайте в сковорідку. Додайте близько склянки води і тушкуйте до готовності кукурудзи. Рідина повинна вся випаруватися. Часник дрібно наріжте. Коли рідини вже не залишилося, додайте соєвий соус і подрібнений часник. Як тільки закипить, знімаємо з вогню. Салат готовий. смачний, незвичайний і досить корисний салат.

Подібні рецепти

Китайські коржі з цибулею

Овочеві котлети

Зараз азіатська кухня дуже популярна, так само як і американська або італійська. Дуже просте і смачне блюдо, що під силу кожному. розповім, як приготувати китайський коржі з цибулею. опис приготування: Процес приготування дуже простий: змішайте всі інгредієнти. Подавайте коржі гарячими, можна ...

Китайські булочки з м'ясом

Китайські булочки з м'ясом

Китайські булочки з м'ясом — це китайська версія прекрасно відомих нам пиріжків з м'ясом. Втім, за смаком китайські булочки з м'ясом істотно відрізняються від наших з-за використання спецій. опис приготування: Не лякайтеся такої великої кількості необхідних інгредієнтів — більшу їх частину скл...

Китайські пельмені

Китайські пельмені

Перед вами — простий рецепт страви азіатської кухні під назвою "; Китайські пельмені ";. В якості начинки для китайських пельменів зазвичай використовується капуста (китайська, звичайно), свинина і креветки. опис приготування: Китайські пельмені можна приготувати про запас і заморозити. Ця стр...

Китайські рисові кульки

Китайські рисові кульки

Традиційне китайське блюдо - рисові кульки ще називають Тан Юані. Є багато варіантів начинки для цього незвичайного ласощі, сьогодні я розповім, як приготувати рисові кульки з чорним кунжутом. опис приготування: Рисові кульки з кунжутної начинкою - це традиційна китайська солодкість. подаються...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...