Рецепт Каурма-Surp
Каурма-Surp — суп, який є стравою східної кухні. За мусульманськими канонами його слід варити з баранини. Але часто її замінюють яловичиною або куркою. З будь-яким м'ясом виходить дуже смачно.
опис приготування:
Суп "; каурма-шурпа" — ситний, ароматний і дуже смачний. При цьому готується зовсім просто. Можна зробити, як я: зварити з яловичини бульйон і додати овочі. Або попередньо обсмажити м'ясо, а потім залити його водою і зварити. Класична східна шурпа готується досить жирної, але у мене дієтичний варіант з мінімумом жиру. Виходить нітрохи не гірше і легше для печінки. Спеції додавайте до смаку.
- м'якоть яловичини— 400 грам
- вода— 1,2 L
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- помідор— 2 штуки
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Лавровий лист— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Картопля— 3-4 штук
- Соняшникова олія— 30 мілілітрів
- петрушка— 10 грам
Перш за все зваріть м'ясний бульйон. Яловичину помийте і викладіть в каструлю.
Налийте в каструлю воду і поставте на плиту. Доведіть до кипіння, вогонь зменшите і зніміть піну.
Варіть яловичину до готовності.
Моркву наріжте соломкою і викладіть в сковороду.
Додайте дрібно нарізану цибулю.
Влийте соняшникову олію і припустіть овочі на невеликому вогні в сковороді, перемішуючи. В кінці додайте подрібнені помідори, перемішайте. прогрійте цибулю, морква і помідори ще 5 хвилин і вимикайте.
викладіть цибулю, морква і помідори в каструлю з бульйоном і м'ясом.
Болгарський перець очистіть, помийте і наріжте соломкою.
Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками.
Додайте в шурпу болгарський перець і картопля. Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть лавровий лист.
Варіть суп до готовності всіх овочів. В кінці додайте подрібнений часник і зелень.
Каурма-шурпа готова. При подачі в тарілку викладіть шматочок яловичини. Смачного!
Подібні рецепти
Гарбуз, запечена з корицею і маскарпоне
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...