Рецепт Карнитас

Рецепт Карнитас
Кількість порцій: 6 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Рецепт приготування свинини з апельсиновим соком, лимонним соком, часником і кінзою.

опис приготування:

Карнітас - це свинина по-мексиканськи, шматки м'яса, тушковані з приправами без масла. Така свинина зазвичай подається на кукурудзяних коржиках.

  • свинини— 1.2 кілограма(безкісткової)
  • апельсинового соку— 3/4 склянки
  • лимона— 1/2 штуки
  • часнику— 7 зубчиків
  • солі— 1 Ст. ложка
  • кмину— 1 Ст. ложка
  • кінзи— 1/4 склянки
  • курячого або яловичого бульйону— 1/4 склянки
Карнитас - фото крок 1 1. Нарізати свинину кубиками. У медленноварку додати всі інгредієнти і перемішати.

Карнитас - фото крок 2 2. Викласти свинину в один шар. Встановити медленноварку на 4 години на високий вогонь або на 8 годин на низький вогонь. Готувати до тих пір, поки м'ясо не стане ніжним.

Карнитас - фото крок 3 3. Нагріти каструлю з 2 чайними ложками оливкової олії. Викласти свинину в каструлю і обсмажити до коричневого кольору і хрусткої скоринки в кілька партій. Додати мексиканське пиво і варити до випаровування.

Карнитас - фото крок 4 4. Подавати свинину на коржиках з гарніром з дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, авокадо, свіжої кінзи і скибочок лайма.
Якщо у вас немає Повільноварки, змішайте всі інгредієнти у великій важкій каструлі. Викласти свинину в один шар. Суміш довести до кипіння. Смажити м'ясо на слабкому вогні до м'якості, поки рідина не випарується, близько 3 — 4 годин. Якщо рідина швидко випаровується і свинина суха, додати ще трохи рідини і продовжувати гасити. Перекласти свинину в гарячу сковорідку і продовжувати готувати.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Булочки з вишнею

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...