Рецепт Карнитас
Рецепт приготування свинини з апельсиновим соком, лимонним соком, часником і кінзою.
опис приготування:
Карнітас - це свинина по-мексиканськи, шматки м'яса, тушковані з приправами без масла. Така свинина зазвичай подається на кукурудзяних коржиках.
- свинини— 1.2 кілограма(безкісткової)
- апельсинового соку— 3/4 склянки
- лимона— 1/2 штуки
- часнику— 7 зубчиків
- солі— 1 Ст. ложка
- кмину— 1 Ст. ложка
- кінзи— 1/4 склянки
- курячого або яловичого бульйону— 1/4 склянки
2. Викласти свинину в один шар. Встановити медленноварку на 4 години на високий вогонь або на 8 годин на низький вогонь. Готувати до тих пір, поки м'ясо не стане ніжним.
3. Нагріти каструлю з 2 чайними ложками оливкової олії. Викласти свинину в каструлю і обсмажити до коричневого кольору і хрусткої скоринки в кілька партій. Додати мексиканське пиво і варити до випаровування.
4. Подавати свинину на коржиках з гарніром з дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, авокадо, свіжої кінзи і скибочок лайма.
Якщо у вас немає Повільноварки, змішайте всі інгредієнти у великій важкій каструлі. Викласти свинину в один шар. Суміш довести до кипіння. Смажити м'ясо на слабкому вогні до м'якості, поки рідина не випарується, близько 3 — 4 годин. Якщо рідина швидко випаровується і свинина суха, додати ще трохи рідини і продовжувати гасити. Перекласти свинину в гарячу сковорідку і продовжувати готувати.
Подібні рецепти
Булочки з вишнею
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...