Рецепт Дощі - шпинат

Рецепт Дощі - шпинат

Рецепт приготування закуски з шпинату.

кількість порцій: 8
  • борошна— 1 Склянка(для тіста)
  • вершкового масла— 90 грам(холодного, для тіста)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка(для тіста)
  • шпинату— 400 грам
  • солоної кільки— 100 грам
  • густої сметани— 200 грам
  • яйце— 1 штука
  • жовтка— 2 штуки
  • вершкового масла— 1,5 Ст. ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • перець— 1 штука(за смаком)
Дощі - шпинат - фото крок 1 приготувати тісто. Вершкове масло нарізати кубиками. борошно просіяти
в чашу блендера, додати вершкове
олія. перемішувати, поки суміш не буде
нагадувати великі крихти. влити
оливкова олія і 2 ст.л. крижаної води. Збивати до утворення однорідного тіста.

Дощі - шпинат - фото крок 2 Перекласти тісто на присипану
борошном робочу поверхню. вимісити
руками, 2-3 хв. скачати тісто
в шар, загорнути в харчову плівку і покласти
в холодильник на 1 немає.

Дощі - шпинат - фото крок 3 Розігріти духовку до 190 З. круглу
форму для випічки змастити маслом.
Розкачати тісто в тонкий круглий пласт
і викласти його в форму так, щоб були
закриті дно і боки форми. наколоти тісто
в декількох місцях виделкою, накрити
папером для випічки, зверху насипати
суху квасолю. Поставити в духовку і випікати
15- 20 хв.

Дощі - шпинат - фото крок 4 Тим часом приготувати начинку.
шпинат промити, відрізати стебла.
Нагріти в сковороді вершкове і оливкове
олія, покласти шпинат. готувати
2 хв., зняти з вогню, приправити чорним
перцем.

Дощі - шпинат - фото крок 5 Кільку очистити від голови, нутрощів
і кісток. Півкіло
змішати зі шпинатом і збити в блендері
разом зі сметаною, яйцем і жовтками.

Дощі - шпинат - фото крок 6 Форму з тістом вийняти з духовки (духовку не вимикати), видалити квасоля і папір. дати трохи
охолонути. Влити начинку і повернути в духовку
з 20 хв. Потім розкласти на пиріг
по колу залишилася кільку і повернути
в духовку ще на 5 хв.
Подавати теплим або холодним.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Маринад для буженини

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...