Рецепти batal.com.ua

Крем-брюле

Крем-брюле

Напевно серед вас є ті, хто упадає французького десерту "; Крем-брюле ";. Я хочу показати, як приготувати "; Крем-брюле" з секретним інгредієнтом, який багатьом здасться несподіваним. Але це дуже смачно! опис приготування: Це не зовсім звичний варіант відомого десерту. Завдяки входить до його ...

Курка з базиліком і помідорами

Курка з базиліком і помідорами

Рецепт приготування смаженої на грилі курки з базиліком, помідорами і часником. опис приготування: Покласти курячі грудки на обробну дошку. Нарізати скибочками і приправити кожну частину 1/8 чайної ложки солі і перцем. Змастити з обох сторін часником і маслом. дати постояти 30 хвилин. Нагріти...

Коктейль «Казанова»

Коктейль «Казанова»

Чому цей коктейль так називається? та тому, що жодна дівчина не встоїть перед чоловіком, який вміє робити такі шикарні коктейлі! Смачний і ніжний, він перенесе вас в райські мрії! опис приготування: Перед вами простий рецепт коктейлю "; Казанова ";. Спробуйте, я думаю, що вам дуже сподобається...

Королівський торт без борошна

Королівський торт без борошна

оригінальний десерт, в основі якого повітряні коржі з безе і волоських горіхів, перешаровані смачним шоколадним кремом на жовтках. Це чудове і неймовірно гармонійне поєднання. Спробуйте! опис приготування: При приготуванні цього торта, особливу увагу слід звернути на процес випікання безе. Дуж...

Класичний томатний суп

Борщ з сосисками

В томатному супі ви не знайдете м'яса, а це значить, що їм можна насолоджуватися і в пісні дні, замінивши бульйон на воду. У ньому немає картоплі, але, Проте, він ситний і смачний. Спробуйте самі! опис приготування: Ділюся з вами рецептом, як приготувати класичний томатний суп. Готувати його л...

Куряча грудка в сухарях

Куряча грудка в сухарях

Люблю готувати куряче м'ясо, тому що його можна подати на вечерю дорослим і дітям. А щоб не стояти довго біля плити, я роблю все по дуже простому рецептом, як приготувати курячу грудку в сухарях. опис приготування: Завдяки паніровці м'ясо зберігає всі соки, а зверху виходить рум'яна і апетитна...

Крильця індички, запечені в духовці

Крильця індички, запечені в духовці

крильця індички, запечені в духовці - просте домашнє блюдо, яке ви зможете приготувати для всієї родини на свято або в простій буденний день. Крила запікаються в апельсиновому маринаді. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт, з якого можна дізнатися, як приготувати крильця індички,...

Клафуті з ягодами

Клафуті з ягодами

Якщо ви ще не готували клафути з ягодами в домашніх умовах, тоді дуже рекомендую звернути увагу на цей рецепт і взяти десерт на замітку. Виходить дуже смачно і ніжно, спробувати варто! опис приготування: Цей вишуканий французький десерт неймовірно простий у приготуванні, але ваші близькі та го...

Курка з рисом і квасолею

Курка з рисом і квасолею

Не знаю. що приготувати смачного і ситного на вечерю? Пропоную приготувати курку з рисом і квасолею. Таке блюдо стане відмінним варіантом для сімейної трапези. опис приготування: Нехай вас не лякає поєднання і рису, і квасолі одночасно, все виходить дуже гармонійно і смачно! Прості і доступні ...

Карнитас

Карнитас

Рецепт приготування свинини з апельсиновим соком, лимонним соком, часником і кінзою. опис приготування: Карнітас - це свинина по-мексиканськи, шматки м'яса, тушковані з приправами без масла. Така свинина зазвичай подається на кукурудзяних коржиках. свинини— 1.2 кілограма(безкісткової) апельс...

Курка по-мисливські

Курка по-мисливські

Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром. опис приготування: Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії. макаронів або Ячина локшини— 450 грам курячих стегенець— 8 шт...

Коктейль «Лімончелло з шампанським»

Коктейль «Лімончелло з шампанським»

Якщо і існують дамські коктейлі, то цей точно один з них! Однак і сильна половина людства з задоволенням додасться до божественного напою, так що запасайтеся досить інгредієнтів! кількість порцій: 2 листочки м'яти— 0,25 склянки лимонний лікер— 0,25 склянки(можна купити "; Лімончелло" або зробит...

Креветочний салат з оливковою майонезом

Креветочний салат з оливковою майонезом

Яких тільки салатів не готують на Новий рік. У мене принцип такий: нехай їх буде менше, але салатики будуть дуже смачні. Тому цей салатик, особливо поданий в маленьких стаканчиках, я завжди готую на свята. Спробуйте, — вам обов'язково сподобається! опис приготування: креветки, звичайно, можна ...

Червона риба на пару

Червона риба на пару

Любіть червону рибу? За допомогою вашої мультиварки можна приготувати чудову рибу на пару. Блюдо готується дуже швидко і чудово поєднується з різними гарнірами. рекомендую! опис приготування: Приготуємо червону рибу на пару в домашніх умовах. Спершу ретельно промийте та висушіть рибу, потім за...

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...

Паска з білим родзинками

Паска з білим родзинками

Рекомендую спекти на Великдень паску з білим родзинками — смачний, ніжний, розсипчастий і простий у приготуванні паску. Приготувати його за моїм рецептом зуміє кожен. головне — готувати з душею опис приготування: По суті, це звичайнісінькі, класичні паски, тільки в їх склад входить ще й білий ...

Khau Phat

Khau Phat

"Кхау Пхат" або "; смажений рис" - національне тайське блюдо, являє собою барвисте ситне блюдо з рису з м'ясом, креветками і ананасом. Замість солі в "; Кхау Пхат" додається соєвий соус. опис приготування: Як і в багатьох стравах тайської кухні, в "Кхай пхат" додають багато гострих спецій, які...

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...

Коза в яєчно-лимонному соусі

Коза в яєчно-лимонному соусі

Ніжне м'ясо кози чудово поєднується зі смаком лимона. Спеції додадуть пікантність, а яйце — м'якість смаку. Ну як, потекли слинки? Тоді приступайте до приготування! опис приготування: Козлятину треба нарізати, обсмажити до зміни кольору з овочами, потім додати рідини і згасити. Готову козлятин...

Котлета варгашінская

Котлета варгашінская

Котлета варгашінская виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. А секрет простий! У м'ясний фарш додається квашена капуста. незвично, але дуже смачно! зацікавила? Тоді читайте і угощайтесь! опис приготування: Пропоную вашій увазі ще одне чудове блюдо з уральської кухні. І знову секретами за ре...