Рецепт Паска з білим родзинками

Рецепт Паска з білим родзинками
Кількість порцій: 4-8 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Рекомендую спекти на Великдень паску з білим родзинками — смачний, ніжний, розсипчастий і простий у приготуванні паску. Приготувати його за моїм рецептом зуміє кожен. головне — готувати з душею

опис приготування:

По суті, це звичайнісінькі, класичні паски, тільки в їх склад входить ще й білий родзинки. Не скажу, що до смаку такі паски істотно відрізняються від традиційних, але все ж для різноманітності можна приготувати Особисто мені білий родзинки подобається більше, ніж звичайний, і для випічки він підходить набагато краще, тому, на мій погляд, якщо і додавати в паску родзинки, то тільки білий.

сподіваюся, рецепт паски з білим родзинками вам сподобається. Удачі в приготуванні!


  • яйця— 7 штук
  • борошно— 2 кілограма
  • Вершкове масло— 500 грам
  • цукор— 700 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • Сухі дріжджі— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • Ізюм білий— 300 грам
  • ванілін— — За смаком
  • присипка— — За смаком(кольорова, кокосова стружка і т.д.)
  • молоко— 600 мілілітрів
Паска з білим родзинками - фото крок 1 Растопите сливочное масло и влейте в тёплое молоко, додати дріжджі, 5 яєць, пол кг. цукру, ванілін (щіпку), сіль і борошно. Замешивайте пока тесто не перестанет прилипать к руке, після, додайте рослинне масло. Консистенция должна быть эластичной и мягкой. Отставьте тесто в тёплое место подниматься (оно должно подняться в три раза, це приблизно 2-3 годину). далі, добавляем кишмиш (промыть и высушить) в тісто, подбиваем и отставляем ещё подняться. Затем ещё разок подбиваем и оставляем ещё немного подняться.

Паска з білим родзинками - фото крок 2 Викладаємо тісто в форми (з 1/3) и даём ещё подняться до краёв. Не забывайте о том что надо ставить дрожжевое тесто в тёплое место, без протягів. Помістіть в розігріту до 180 °С и выпекайте до готовности, проверяйте лучинкой (или зубочисткой готовность).

Паска з білим родзинками - фото крок 3 Когда куличи готовы достаньте из формочек и остудите.

Паска з білим родзинками - фото крок 4 Зробіть глазур. 200 г. сахара и взбейте с белком двух яиц. Затем нанесите на верхушки куличей и посыпьте любыми присыпками.

Подібні рецепти

Цукерки з білим шоколадом

Паска з родзинками на Великдень

Цукерки з білим шоколадом, приготовлені вдома, завжди смачніше тих, що ми приносимо з магазину і цей рецепт тому підтвердження. опис приготування: Це швидкий рецепт приготування смачних домашніх цукерок з білим шоколадом. складові, які знадобляться, завжди можна купити в найближчому супермарк...

Курка під білим соусом

Курка під білим соусом

Рецепт приготування курки під білим соусом вам обов'язково сподобається! Хрусткі котлетки в сирній паніровці і ніжний вершковий соус — хіба це може бути не смачно? Готувати легко і швидко! опис приготування: Цей простий рецепт курки під білим соусом подобається всім без винятку! Соус дуже прос...

Курка, запечена з лимоном і білим вином.

Курка, запечена з лимоном і білим вином.

Рецептів печеної курочки багато. Ось ще один варіант смачного другої страви. опис приготування: Нехай у вас, хто не вживає алкоголь, не виникає побоювань. алкоголь, що міститься в використовуваному вини, в процесі приготування випаровується. Залишається аромат і смак вина. куряча тушка— 1 шт...

Полуничні тістечка з білим шоколадом

Полуничні тістечка з білим шоколадом

Рецепт приготування тістечок з вівсяними пластівцями, полуничним варенням, лимонною цедрою, полуницею та білим шоколадом. опис приготування: Раннє літо - пора свіжих полуниць. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні і приготуйте смачні полуничні тістечка. борошна— 1 Склянка розпушувача— 1 Ча...

Хресна паска

Хресна паска

Наближається один з найбільш значущих свят в календарному році і саме час подбати про хороше святковому меню. Чудовий і простий рецепт хресної паски до ваших послуг! Спробуйте! опис приготування: Приготуємо хресну паску в домашніх умовах. Щоб приготувати паску з даного рецептом, відкладіть в с...