Рецепт Що лоза

Рецепт Що лоза
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування старовинного галльського (кельтського) страви з курки, бекону, грибів і овочів.

кількість порцій: 6
  • скибочки бекону— 4 штуки
  • курка— 1 штука
  • цибуля— 1/2 штуки
  • часник— 5 зубчиків
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • білі гриби— 450 грам
  • бургундське вино— 2 склянки
  • макаронні вироби— 450 грам
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • петрушка— 1 штука
  • сіль— 1 штука(за смаком)
  • чорний перець— 1 штука(за смаком)
що лоза - фото крок 1 Бекон порізати невеликими шматочками.

що лоза - фото крок 2 Обсмажити бекон і відкласти в посуд.

що лоза - фото крок 3 покришити цибулю.

що лоза - фото крок 4 Почистити і порізати моркву.

що лоза - фото крок 5 порубати часник.

що лоза - фото крок 6 Обсмажити курку в тій же сковороді, де раніше готувався бекон.

що лоза - фото крок 7 обсмажити цибулю, часник і морква. Кілька хвилин на середньому вогні.

що лоза - фото крок 8 В іншій сковороді розтопити вершкове масло.

що лоза - фото крок 9 обсмажити гриби, додавши трохи солі.

що лоза - фото крок 10 Злити жир зі сковороди, де раніше готували бекон.

що лоза - фото крок 11 залити вино.

що лоза - фото крок 12 Варити протягом 2 хвилин.

що лоза - фото крок 13 Змішати разом бекон, курку, гриби, цибуля, часник і морква.

що лоза - фото крок 14 Залити блюдо гарячим вином.

що лоза - фото крок 15 Накрити фольгою і випікати в духовці приблизно 1 час.

що лоза - фото крок 16 Тим часом відварити локшину.

що лоза - фото крок 17 Коли локшина "; аль Данте" додати шматочок вершкового масла.

що лоза - фото крок 18 перемішати.

що лоза - фото крок 19 Посипати готову страву зеленню. Подавати разом з гарніром.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Віденське печиво рецепт класичний

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...