Рецепт Що лоза
Рецепт приготування старовинного галльського (кельтського) страви з курки, бекону, грибів і овочів.
кількість порцій: 6
- скибочки бекону— 4 штуки
- курка— 1 штука
- цибуля— 1/2 штуки
- часник— 5 зубчиків
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- білі гриби— 450 грам
- бургундське вино— 2 склянки
- макаронні вироби— 450 грам
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- петрушка— 1 штука
- сіль— 1 штука(за смаком)
- чорний перець— 1 штука(за смаком)
Обсмажити бекон і відкласти в посуд.
покришити цибулю.
Почистити і порізати моркву.
порубати часник.
Обсмажити курку в тій же сковороді, де раніше готувався бекон.
обсмажити цибулю, часник і морква. Кілька хвилин на середньому вогні.
В іншій сковороді розтопити вершкове масло.
обсмажити гриби, додавши трохи солі.
Злити жир зі сковороди, де раніше готували бекон.
залити вино.
Варити протягом 2 хвилин.
Змішати разом бекон, курку, гриби, цибуля, часник і морква.
Залити блюдо гарячим вином.
Накрити фольгою і випікати в духовці приблизно 1 час.
Тим часом відварити локшину.
Коли локшина "; аль Данте" додати шматочок вершкового масла.
перемішати.
Посипати готову страву зеленню. Подавати разом з гарніром.
Подібні рецепти
Віденське печиво рецепт класичний
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...