Рецепт Корнуельська випічка

Рецепт Корнуельська випічка
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування пиріжків з тіста по корнуельського рецептом з начинкою з яловичого фаршу, морква, картоплі і цибулі.

опис приготування:

Дуже простий у приготуванні рецепт, що прийшов до нас з Корнуелл. Ця випічка - універсальна і її можна використовувати для різного роду пирогів, в тому числі і фруктових. У цьому рецепті ми пропонуємо Вам приготувати м'ясний пиріг по-корнуельського.

  • борошна— 220 грам
  • вершкового масла— 55 грам
  • жиру— 55 грам
  • сухої гірчиці— 1/2 чайних ложки
  • води— 2 Ст. ложки
  • яловичого фаршу— 170 грам
  • картоплі— 1 штука
  • лука— 1 штука
  • брукви— 115 грам
  • морква— 1 штука
  • петрушки— 2 чайних ложки
  • яловичого бульйону— 120 мілілітрів
  • гірчиці— 1/2 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • Сіль і перець— — За смаком
Корнуельська випічка - фото крок 1 1. Масло і жир порізати кубиками і залишити на півгодини. Покласти масло і жир у велику миску, додати борошно. посипати гірчицею. Змішати разом руками. влити 1 ст.л. води і перемішати. Почати замішувати тісто. Замішані тісто покласти в холодильну на 30 хвилин.

Корнуельська випічка - фото крок 2 2. Брукву очистити ножем і дрібно нарізати. Почистити картоплю і дрібно нарізати, дрібно нарізати цибулю. Морква очистити і нарізати.

Корнуельська випічка - фото крок 3 3. скласти брукву, морква, картопля, петрушку, цибуля в миску, додати бульйон, фарш і гірчицю. Додати сіль і перець. Дістати тісто з холодильника і розкачати до товщини 5 мм. Вирізати коло з тіста за допомогою блюдця. У Вас повинно вийти 6 таких кіл. У кожен з кіл покласти начинку. Розігріти духовку до 180 градусів. Розбити яйце, змішати жовток і білок разом. Змастити краю кола яйцем. склеїти краю.

Корнуельська випічка - фото крок 4 4. Змастити боки тесту яйцем. Поставити пиріжки в духовку на 55 хвилин. Подати пиріжки на стіл.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Млинці з крохмалем на молоці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...