Рецепт «кобра» з помідорів
Пікантні заготовки в моїй родині мають великий успіх. Щороку, я обов'язково роблю "; Кобру" з помідорів. рецепт старий, з радянських часів, коли така закуска була обов'язковою на свято.
опис приготування:
принадність рецепта, на мій погляд, полягає в тому, що зелень можна додавати абсолютно різну і на свій смак. І навіть робити "; букет" з трав. Це може бути кріп, базилік, петрушка. фантазуйте!
- помідори— 1 кілограм
- Перець болгарський— 0,5 кілограма
- Гострий перець— 2-3 штук
- часник— 1 штука(велика головка)
- кріп— 1 пучок
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- сіль— 0,5 Ст. ложки
- оцтова есенція 70% — 1 Чайна ложка(неповна)
До провареної маси додайте подрібнений перець, кріп, сіль, масло і пропущений через прес часник. Поставте на вогонь і варіть на малому вогні після закипання 20 хвилин, періодично помішуючи. для 3 хвилини до закінчення варіння, додайте оцтову есенцію, перемішайте.
Розкладіть закуску по чистим, сухим банкам і герметично закрийте, переверните, укрийте і охолодіть в такому вигляді. Після можна зберігати в кімнатних умовах.
Подібні рецепти
Желе з желатином
Кимчи - блюдо з корейської кухні. Квашені овочі з гострим перцем, зеленою цибулею і часником. Зазвичай для кимчи використовують пекінську капусту, але я пропоную приготувати кимчи з помідорів. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати кимчи з помідорів. Замість свіжого пер...
Карпаччо з помідорів
Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...
Кетчуп з помідорів і яблук на зиму
Домашній кетчуп ніколи не зрівняється з кетчупом з магазину. У ньому немає загусники, консервантів та інших шкідливих добавок. А як приємно відкрити баночку з кетчупом взимку! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Приготувати кетчуп з помідорами і яблуками дуже просто, потрібно зовсім н...
Кетчуп з помідорів
Домашній кетчуп з помідорів не йде ні в яке порівняння з магазинним. він — свіжий, ароматний, не містить консервантів. Такий кетчуп з помідорів можна зберігати в холодильнику до трьох тижнів. опис приготування: У кетчуп з помідорів можна додати улюблені спеції на свій смак. А варити його можна...
Консервування помідорів на зиму
помідори — універсальний продукт на нашому столі в будь-який час року. А приготувати консервовані помідори на зиму дуже просто! опис приготування: Існує багато рецептів консервування помідорів на зиму, але у кожного свої смакові переваги — хтось любить послаже, кому-то по душі кислі, а кому — ...