Рецепт Кижуч з вершками в духовці
простий рецепт, який під силу будь-якій господині. Поєднання червоної риби і вершків вельми вдале, риба виходить дуже ніжною, до неї підходить практично будь-який гарнір.
опис приготування:
З червоною рибою працювати дуже легко, ця риба готується дуже швидко і страви з неї завжди смачні і створюють відчуття свята. Пропоную вам скористатися простим рецептом приготування кіжуча з вершками в духовці. Kijuç, як представник лососевих, готується так само легко і в вершках вийде дуже ніжним і соковитим. базовий рецепт, як приготувати кижуча з вершками в духовці, перед вами. По бажанню, ви можете додавати і інші спеції або овочі. Тільки не забувайте, що риба готується швидко, тому і додаткові інгредієнти повинні бути напів-готовими, щоб встигли приготуватися разом з рибкою. готуємо:)
1. Рыбу чистим, миємо й нарізаємо на стейки, товщиною 1,5-2 см.
2. Посипаємо рибу сіллю і спеціями.
3. Чистимо цибулю і нарізаємо на кільця. Викладаємо цибулю на дно форми, в якій будемо запікати рибу.
4. Поверх цибулі викладаємо шматочки риби і заливаємо все це вершками.
5. Можна затягнути форму з рибою фольгою, а можна залишити відкритою. Якщо ви хочете, щоб у вас вийшла підлива до гарніру — тоді етап з фольгою обов'язковий.
6. Ставимо запікатися рибу в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
7. Виймаємо форму з рибою і викладаємо на кожен рибний стейк по тонкому скибочці сиру. Сир можна натерти на тертці. Запікаємо ще хвилин 5.
От і все, смачна риба готова. Гарнір до неї може бути будь-яким, за вашим бажанням і в залежності від урочистості моменту:)
- Kijuç— 1 кілограм
- вершки 20% — 200-250 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- сир— 100 грам(по бажанню)
1. Рыбу чистим, миємо й нарізаємо на стейки, товщиною 1,5-2 см.
2. Посипаємо рибу сіллю і спеціями.
3. Чистимо цибулю і нарізаємо на кільця. Викладаємо цибулю на дно форми, в якій будемо запікати рибу.
4. Поверх цибулі викладаємо шматочки риби і заливаємо все це вершками.
5. Можна затягнути форму з рибою фольгою, а можна залишити відкритою. Якщо ви хочете, щоб у вас вийшла підлива до гарніру — тоді етап з фольгою обов'язковий.
6. Ставимо запікатися рибу в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
7. Виймаємо форму з рибою і викладаємо на кожен рибний стейк по тонкому скибочці сиру. Сир можна натерти на тертці. Запікаємо ще хвилин 5.
От і все, смачна риба готова. Гарнір до неї може бути будь-яким, за вашим бажанням і в залежності від урочистості моменту:)
Подібні рецепти
Кижуч стейки в духовці
Якщо у вас є мультиварка, значить ви легко зможете приготувати рибу на пару. це корисне, смачна страва і готується дуже легко. Просто візьміть і спробуйте його прямо сьогодні! опис приготування: Будь-яка риба, приготована на пару, вважається дієтичним і корисним стравою. А вже кижуч, представн...
Полуничні коржики зі збитими вершками
Рецепт приготування коржиків з цедрою і начинкою з полуниці і збитих вершків. Розсипчасті коржики з полуницею - це простий і швидкий рецепт десерту. кількість порцій: 6 цукор— 3 1/2 Ст. ложки розпушувач— 1 Ст. ложка(плюс 1/2 чайної ложки) зварений круто жовток— 2 штуки сіль— 1/8 чайних ложки ...
Полуничний торт з вершками
Рецепт приготування чотиришарового торта з полуницею і збитими вершками. У приготуванні цього торта замість вершкового масла використовується рослинне. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1 Чайна ложка холодна вода— 3/4 склянки цедра лимона— 1 Чайна ложка ванільний екстракт— ...
Кавові маффіни з карамеллю і збитими вершками
Рецепт приготування прикрашених збитими вершками маффинов з какао і карамеллю з молока, кава і карамельного сиропу. За цим рецептом у вас вийде 30 маффинов. кількість порцій: 6-8 сода— 2 чайних ложки розпушувач— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки яйця, великі, кімнатної температури— 3 штук...
Кокосові вафлі зі збитими вершками
Рецепт приготування вафель з кокосовою стружкою і збитими вершками з кленовим сиропом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 5 вафель. підсмаженої кокосової стружки— 1/3 склянки розтопленого кокосового масла або несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки яєць— 6 штук(великих ) нектар ...