Рецепт Кисіль в мультиварці

Рецепт Кисіль в мультиварці
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Чому б заради експерименту не впізнати, як приготувати кисіль в мультиварці? Адже корисність цього чудового напою не пропаде, а часом значно заощадите Впевнена, вам сподобається!

опис приготування:

Цей простий рецепт киселю в мультиварці вже міцно оселився в моєму записнику, — так часто його просять приготувати рідні! Тому від душі раджу вам теж навчитися, як приготувати кисіль в мультиварці, адже це до неподобства легко і смачно.

1. Насамперед размораживаем ягоди, якщо це необхідно, помістивши їх в ємність з гарячою водою. Ягоди підійдуть будь-які, головне — пам'ятати, що якщо ви готуєте кисіль в мультиварці в домашніх умовах з кущових ягід, будь то агрус або смородина, то цукру потрібно додавати більше, не те кисло буде.

2. Ягоди всипаємо в чашу мультиварки, всипаємо туди ж цукор, заливаємо водою, — і 15 хвилин відправляємо варитися. Режим при цьому виставляємо "; варіння на пару ";.

3. Тим часом можемо розвести крохмаль в склянці чистої води. За три хвилини до готовності нашої ягідної суміші, починаємо доливати до неї воду з крохмалем невеликими порціями. добре перемішуємо, — і на три хвилини в мультиварку.

4. Тепер дістаємо наш кисіль, розливаємо по формах, і даємо настоятися. Чесно кажучи, за класичним рецептом киселю в мультиварці наполягати його потрібно цілу годину, але повірте, з таким дивним кольором і ароматом, він стільки не вистоїть!

сподіваюся, вам сподобається цей рецепт приготування киселю в мультиварці, і ви будете радувати свою сім'ю цим напоєм набагато частіше


  • ягоди заморожені— 200 грам
  • вода— 1 літр
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • крохмаль— 4 чайних ложки
Цей простий рецепт киселю в мультиварці вже міцно оселився в моєму записнику, — так часто його просять приготувати рідні! Тому від душі раджу вам теж навчитися, як приготувати кисіль в мультиварці, адже це до неподобства легко і смачно.

1. Насамперед размораживаем ягоди, якщо це необхідно, помістивши їх в ємність з гарячою водою. Ягоди підійдуть будь-які, головне — пам'ятати, що якщо ви готуєте кисіль в мультиварці в домашніх умовах з кущових ягід, будь то агрус або смородина, то цукру потрібно додавати більше, не те кисло буде.

2. Ягоди всипаємо в чашу мультиварки, всипаємо туди ж цукор, заливаємо водою, — і 15 хвилин відправляємо варитися. Режим при цьому виставляємо "; варіння на пару ";.

3. Тим часом можемо розвести крохмаль в склянці чистої води. За три хвилини до готовності нашої ягідної суміші, починаємо доливати до неї воду з крохмалем невеликими порціями. добре перемішуємо, — і на три хвилини в мультиварку.

4. Тепер дістаємо наш кисіль, розливаємо по формах, і даємо настоятися. Чесно кажучи, за класичним рецептом киселю в мультиварці наполягати його потрібно цілу годину, але повірте, з таким дивним кольором і ароматом, він стільки не вистоїть!

сподіваюся, вам сподобається цей рецепт приготування киселю в мультиварці, і ви будете радувати свою сім'ю цим напоєм набагато частіше


Подібні рецепти

Картопляний кисіль

Шоколадний кисіль

Корисний і вітамінний, смачний і ароматний, чудовий напій. Від такого яскравого і незвичайного киселю не відмовляться ні діти, ні дорослі. Та й готувати кисіль з картопляного крохмалю зовсім не складно. опис приготування: Кисіль - дуже популярний і корисний напій. Цей напіврідкий напій дуже по...

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка

Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...

Кисіль з калини

Кисіль з калини

Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...

Кисіль фруктовий

Кисіль фруктовий

Що робити, якщо киселю пристрасть як хочеться, а на вулиці — зима? Немає нічого неможливого! Якщо у вас вдома завалялася баночка будь-якого варення, то я навчу, як приготувати кисіль фруктовий опис приготування: Цей простий рецепт киселю фруктового — просто-таки "; каша з сокири ";, а такі стр...

Кисіль з вівсянки

Кисіль з вівсянки

Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...