Рецепт Кишки підлеглих
Рецепт приготування кишок, фаршированих цибулею, з овочевою підливою.
опис приготування:
Чинення кишки - старовинне російське блюдо, яке може стати родзинкою вашого святкового столу.
приготування:
Ретельно вимити кишки, розрізати на частини, близько 30 см кожна. Перев'язати кухонним шпагатом один кінець кожного шматка кишки. Дрібно нарубати жир. подрібнити цибулини. Змішати борошно з жиром. Потім додати цибулю, сіль і перець, перемішати все разом. Викласти начинку в шматки кишок і зав'язати кухонним шпагатом другий кінець. Вимити під теплою водою і наколоти виделкою в декількох місцях. Очистити і дрібно нарізати цибулю і моркву. Обсмажити в маслі у великій сковороді. Викласти підлеглих кишки в сковороду, додати гарячу воду, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Нарізати фаршировані кишки на шматки і подавати.
- тонких кишок— 500 грам
- борошна— 100 грам
- цибулини— 2 штуки
- жиру— 40 грам
- морква— 60 грам(подливка)
- ріпчастої цибулі— 40 грам(подливка)
- сіль і перець— За смаком(подливка)
приготування:
Ретельно вимити кишки, розрізати на частини, близько 30 см кожна. Перев'язати кухонним шпагатом один кінець кожного шматка кишки. Дрібно нарубати жир. подрібнити цибулини. Змішати борошно з жиром. Потім додати цибулю, сіль і перець, перемішати все разом. Викласти начинку в шматки кишок і зав'язати кухонним шпагатом другий кінець. Вимити під теплою водою і наколоти виделкою в декількох місцях. Очистити і дрібно нарізати цибулю і моркву. Обсмажити в маслі у великій сковороді. Викласти підлеглих кишки в сковороду, додати гарячу воду, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Нарізати фаршировані кишки на шматки і подавати.
Подібні рецепти
Ганаш з білого шоколаду
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...