Рецепт Кишки підлеглих

Рецепт Кишки підлеглих
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування кишок, фаршированих цибулею, з овочевою підливою.

опис приготування:

Чинення кишки - старовинне російське блюдо, яке може стати родзинкою вашого святкового столу.

приготування:

Ретельно вимити кишки, розрізати на частини, близько 30 см кожна. Перев'язати кухонним шпагатом один кінець кожного шматка кишки. Дрібно нарубати жир. подрібнити цибулини. Змішати борошно з жиром. Потім додати цибулю, сіль і перець, перемішати все разом. Викласти начинку в шматки кишок і зав'язати кухонним шпагатом другий кінець. Вимити під теплою водою і наколоти виделкою в декількох місцях. Очистити і дрібно нарізати цибулю і моркву. Обсмажити в маслі у великій сковороді. Викласти підлеглих кишки в сковороду, додати гарячу воду, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Нарізати фаршировані кишки на шматки і подавати.


  • тонких кишок— 500 грам
  • борошна— 100 грам
  • цибулини— 2 штуки
  • жиру— 40 грам
  • морква— 60 грам(подливка)
  • ріпчастої цибулі— 40 грам(подливка)
  • сіль і перець— За смаком(подливка)
Чинення кишки - старовинне російське блюдо, яке може стати родзинкою вашого святкового столу.

приготування:

Ретельно вимити кишки, розрізати на частини, близько 30 см кожна. Перев'язати кухонним шпагатом один кінець кожного шматка кишки. Дрібно нарубати жир. подрібнити цибулини. Змішати борошно з жиром. Потім додати цибулю, сіль і перець, перемішати все разом. Викласти начинку в шматки кишок і зав'язати кухонним шпагатом другий кінець. Вимити під теплою водою і наколоти виделкою в декількох місцях. Очистити і дрібно нарізати цибулю і моркву. Обсмажити в маслі у великій сковороді. Викласти підлеглих кишки в сковороду, додати гарячу воду, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Нарізати фаршировані кишки на шматки і подавати.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Ганаш з білого шоколаду

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...