Рецепт Картачі

Рецепт Картачі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Картачі — це традиційні польські пиріжки з картоплі з м'ясною начинкою. блюдо ситне, з незвичайним смаком. Забудьте про зайві калорії і просто насолодіться неймовірно смачними картачамі!

опис приготування:

До вашої уваги рецепт приготування картачей в домашніх умовах. Традиційне польське блюдо, неодмінно порадує вас своїм неперевершеним смаком. Для приготування картачей, я використовував наступні інгредієнти: картопля, фарш свинячий, цибуля ріпчаста, часник, воду, бекон і масло рослинне. Готову страву подавайте з засмажкою, зверху можна полити сметанкою. Удачі в приготуванні!

  • фарш свинячий— 600 грам
  • Картопля— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • часник— 3 зубчики
  • бекон— 50 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • вода— 2 склянки
Картачі - фото крок 1 Пропустіть фарш з цибулею і часником через м'ясорубку.

Картачі - фото крок 2 Картопля очищаємо і пропускаємо через кухонний комбайн.

Картачі - фото крок 3 Натертый картофель, необхідно віджати за допомогою марлі.

Картачі - фото крок 4 Має вийти шість подібних резервуарів з картоплею.

Картачі - фото крок 5 Тепер викладаємо весь картопля в глибоку ємність. Закип'ятіть підсолену воду і влийте в картопля, постійно перемішуючи.

Картачі - фото крок 6 досоліть картопля, за смаком. Маса виходить пластична, але зовсім не рідка.

Картачі - фото крок 7 Зачерпніть порцію картоплі і вкладіть в нього фарш.

Картачі - фото крок 8 сформуйте картач.

Картачі - фото крок 9 Варимо картачі в підсоленій воді, 40-45 хвилин.

Картачі - фото крок 10 Поки картачі варяться, підсмажте на соняшниковій олії шматочки бекону і дрібно нарізану цибулю. Смажимо до золотистої скоринки.

Картачі - фото крок 11 Виймаємо зварені картачі і посипаємо їх засмажкою. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Окрошка закваска (класичний рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...