Рецепт Журавлинний сироп на зиму
Журавлинний сироп хороший для того, щоб робити з нього різні напої взимку. Журавлина корисна і відмінно виглядає в будь-якому вигляді. Колір сиропу і напою з нього — чудовий! А рецепт напрочуд простий.
опис приготування:
Як приготувати журавлинний сироп?
1. Журавлину слід промити, очистити від сміття і гілочок.
2. Потім в каструльку наливаємо віджатий на соковижималці сік журавлини з м'якоттю. включаємо вогонь.
3. Відразу додаємо цукор, помішуючи, розчиняємо його.
4. готуємо банки, стерилізуємо їх.
5. Розливаємо готовий сироп по банкам.
6. Що залишився макуха укладаємо в пакет і прибираємо в холодильну камеру на зиму. З нього потім можна приготувати кисіль або морс.
Оскільки журавлина майже не гниє, як все болотні рослини, зберігати сироп можна просто в прохолодному місці. Не лякайтесь, якщо спливе м'якоть. Колір сиропу з часом стає рубіновим і прозорим. краса! хай щастить!
- Сік журавлини— 1 Склянка
- цукор— 1,5 склянки
1. Журавлину слід промити, очистити від сміття і гілочок.
2. Потім в каструльку наливаємо віджатий на соковижималці сік журавлини з м'якоттю. включаємо вогонь.
3. Відразу додаємо цукор, помішуючи, розчиняємо його.
4. готуємо банки, стерилізуємо їх.
5. Розливаємо готовий сироп по банкам.
6. Що залишився макуха укладаємо в пакет і прибираємо в холодильну камеру на зиму. З нього потім можна приготувати кисіль або морс.
Оскільки журавлина майже не гниє, як все болотні рослини, зберігати сироп можна просто в прохолодному місці. Не лякайтесь, якщо спливе м'якоть. Колір сиропу з часом стає рубіновим і прозорим. краса! хай щастить!
Подібні рецепти
Курка як в KFC
Сьогодні спробуємо приготувати пюре з гарбуза на зиму, Проте корисне, ніж вона сама, пюре на період холодів, коли нам особливо будуть потрібні всі її унікальні властивості. займемося приготуванням. опис приготування: Свій звичайний раціон харчування варто урізноманітнити корисними стравами з ...
Кавовий сироп
У моїй родині всі люблять каву. І цей сироп застосовується нами в самих різних блюдах. Їм ми поливаємо бутерброди з м'яким сиром, типу "; Філадельфія ";, різну випічку, морозиво та інші десерти. опис приготування: Кавовий сироп для просочення бісквітів, тортів і для всіляких десертів легко мож...
Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...
Журавлинний-ананасовий соус
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...