Рецепт Журавлинний сироп на зиму

Рецепт Журавлинний сироп на зиму
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Журавлинний сироп хороший для того, щоб робити з нього різні напої взимку. Журавлина корисна і відмінно виглядає в будь-якому вигляді. Колір сиропу і напою з нього — чудовий! А рецепт напрочуд простий.

опис приготування:

Як приготувати журавлинний сироп?

1. Журавлину слід промити, очистити від сміття і гілочок.

2. Потім в каструльку наливаємо віджатий на соковижималці сік журавлини з м'якоттю. включаємо вогонь.

3. Відразу додаємо цукор, помішуючи, розчиняємо його.

4. готуємо банки, стерилізуємо їх.

5. Розливаємо готовий сироп по банкам.

6. Що залишився макуха укладаємо в пакет і прибираємо в холодильну камеру на зиму. З нього потім можна приготувати кисіль або морс.

Оскільки журавлина майже не гниє, як все болотні рослини, зберігати сироп можна просто в прохолодному місці. Не лякайтесь, якщо спливе м'якоть. Колір сиропу з часом стає рубіновим і прозорим. краса! хай щастить!


  • Сік журавлини— 1 Склянка
  • цукор— 1,5 склянки
Як приготувати журавлинний сироп?

1. Журавлину слід промити, очистити від сміття і гілочок.

2. Потім в каструльку наливаємо віджатий на соковижималці сік журавлини з м'якоттю. включаємо вогонь.

3. Відразу додаємо цукор, помішуючи, розчиняємо його.

4. готуємо банки, стерилізуємо їх.

5. Розливаємо готовий сироп по банкам.

6. Що залишився макуха укладаємо в пакет і прибираємо в холодильну камеру на зиму. З нього потім можна приготувати кисіль або морс.

Оскільки журавлина майже не гниє, як все болотні рослини, зберігати сироп можна просто в прохолодному місці. Не лякайтесь, якщо спливе м'якоть. Колір сиропу з часом стає рубіновим і прозорим. краса! хай щастить!


Подібні рецепти

Журавлинний-гарбузове пюре на зиму

Курка як в KFC

Сьогодні спробуємо приготувати пюре з гарбуза на зиму, Проте корисне, ніж вона сама, пюре на період холодів, коли нам особливо будуть потрібні всі її унікальні властивості. займемося приготуванням. опис приготування: Свій звичайний раціон харчування варто урізноманітнити корисними стравами з ...

Кавовий сироп

Кавовий сироп

У моїй родині всі люблять каву. І цей сироп застосовується нами в самих різних блюдах. Їм ми поливаємо бутерброди з м'яким сиром, типу "; Філадельфія ";, різну випічку, морозиво та інші десерти. опис приготування: Кавовий сироп для просочення бісквітів, тортів і для всіляких десертів легко мож...

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...

Журавлинний-ананасовий соус

Журавлинний-ананасовий соус

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...