Рецепт Журавлинний-гарбузове пюре на зиму
Сьогодні спробуємо приготувати пюре з гарбуза на зиму, Проте корисне, ніж вона сама, пюре на період холодів, коли нам особливо будуть потрібні всі її унікальні властивості. займемося приготуванням.
опис приготування:
Свій звичайний раціон харчування варто урізноманітнити корисними стравами з корисного овоча — гарбуза. В даний час існує величезна кількість різноманітних рецептів, до складу яких входить гарбуз. Для приготування пюре гарбуз треба відварити і збити блендером.
- гарбуз— 1 штука
- Коричневий цукор— 300 грам
- Чиста вода— 1 літр
- журавлина— 300 літрів
- гвоздика— За смаком
Гарбуз потрібно порізати на невеликі шматочки, а тим часом поставити на вогонь каструлю з водою, додати склянку цукру і туди ж відправити шматочки гарбуза. На повільному вогні гарбуз потрібно гасити до розм'якшення. Коли гарбуз закипіла, вона повинна поваритися ще хвилин 20-30, кидаємо туди кілька зерняток гвоздики.
Поки гарбуз доходить на вогні, ми повинні видавити з журавлини весь сік, який після цього додамо в каструлю до гарбузі.
Після того, як гарбуз дійшла, зливаємо зайву воду з каструлі і відправляємо гарбуз в блендер, де і розмелюють її, перетворюючи в пюре.
Банки у нас добре простерилізовані для заготовки. Розливаємо пюре в посуд і закочує.
Подібні рецепти
Журавлинний соус до індички
Журавлинний сироп хороший для того, щоб робити з нього різні напої взимку. Журавлина корисна і відмінно виглядає в будь-якому вигляді. Колір сиропу і напою з нього — чудовий! А рецепт напрочуд простий. опис приготування: Як приготувати журавлинний сироп? 1. Журавлину слід промити, очистити від...
Журавлинний-грейпфрутовий коктейль
Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...
Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...
Журавлинний-ананасовий соус
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...