Рецепт Червона риба в кунжуті

Рецепт Червона риба в кунжуті
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Один з найпростіших і ефективних способів приготування червоної риби — її жарка в кунжуті. 15 хвилин часу, всього два інгредієнти — і відмінний обід або вечерю у вас в тарілці.

опис приготування:

Якщо ви хочете освоїти який-небудь дуже простий, але в той же час ефективний метод приготування філе червоної риби, в такому випадку розповідаю, як приготувати червону рибу в кунжуті. Особисто я це блюдо готую всього за 15 хвилин, проте воно виходить практично делікатесним, на будь-якому столі воно проходить на "; ура ";. Насправді, спосіб приготування дуже хитрий, т.к. кунжут тут потрібен не стільки для смаку, скільки для того, щоб не дозволити риб'ячому жиру випаруватися. Таким чином, риба виходить дуже ніжною і соковитою.

А сам рецепт червоної риби в кунжуті дуже простий:

1. Філе червоної риби гарненько промиваємо. Обсушуємо на паперовому рушнику. Потім солимо і перчимо по обидва боки.

2. Потім шматок червоної риби обвалюють в кунжуті з усіх боків. Риба повинна повністю покритися насінням кунжуту.

3. У сковороді розігріваємо оливкове масло. Кладемо в нього шматок риби, обсмажуємо 3-4 хвилини з одного боку, потім перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.

Усе! Червона риба в кунжуті готова. Подавати з рисом.

Смачного.


  • Філе червоної риби— 250 грам
  • Насіння кунжуту— 1 Склянка
  • сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Якщо ви хочете освоїти який-небудь дуже простий, але в той же час ефективний метод приготування філе червоної риби, в такому випадку розповідаю, як приготувати червону рибу в кунжуті. Особисто я це блюдо готую всього за 15 хвилин, проте воно виходить практично делікатесним, на будь-якому столі воно проходить на "; ура ";. Насправді, спосіб приготування дуже хитрий, т.к. кунжут тут потрібен не стільки для смаку, скільки для того, щоб не дозволити риб'ячому жиру випаруватися. Таким чином, риба виходить дуже ніжною і соковитою.

А сам рецепт червоної риби в кунжуті дуже простий:

1. Філе червоної риби гарненько промиваємо. Обсушуємо на паперовому рушнику. Потім солимо і перчимо по обидва боки.

2. Потім шматок червоної риби обвалюють в кунжуті з усіх боків. Риба повинна повністю покритися насінням кунжуту.

3. У сковороді розігріваємо оливкове масло. Кладемо в нього шматок риби, обсмажуємо 3-4 хвилини з одного боку, потім перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.

Усе! Червона риба в кунжуті готова. Подавати з рисом.

Смачного.


Подібні рецепти

Крабові палички в кунжуті

Смажена в кунжуті риба

Найчастіше крабові палички купують для приготування салату або який-небудь начинки. Але я пропоную вам дуже цікавий спосіб використання цього цікавого і смачного продукт. Читайте нижче! опис приготування: Цей рецепт можна віднести до розряду простих і імпровізаційних. Вийшла гаряча закуска з п...

Червона риба з овочами в духовці

Червона риба з овочами в духовці

Шукайте варіант смачного, ситного і корисного гарячого блюда? Тоді зверніть увагу на цей цікавий і нескладний спосіб, як приготувати червону рибу з овочами в духовці на обід або вечерю. опис приготування: Ця страва особливо припаде до смаку тим, хто любить готувати без зайвого клопоту. Тут і р...

Червона риба на грилі

Червона риба на грилі

Приготувати дивно соковиту, ароматну і дуже смачну рибку досить просто. Пропоную на замітку любителям різноманітності відмінний варіант, як зробити червону рибу на грилі. опис приготування: Якщо до стейкам на вогні все давно вже звикли, то червона риба на грилі в домашніх умовах на дерев'яних ...

Червона риба на пару

Червона риба на пару

Любіть червону рибу? За допомогою вашої мультиварки можна приготувати чудову рибу на пару. Блюдо готується дуже швидко і чудово поєднується з різними гарнірами. рекомендую! опис приготування: Приготуємо червону рибу на пару в домашніх умовах. Спершу ретельно промийте та висушіть рибу, потім за...

Червона риба під сметанно-сирним соусом

Червона риба під сметанно-сирним соусом

Сметанний соус можна приготувати не тільки до курки, але і до риби, особливо якщо додати трохи сиру! Тут я розповім, як приготувати червону рибу під сметанно-сирним соусом - ніжним і смачним. опис приготування: Сметанний соус здатен зробити ніжніше і м'якше будь-яке м'ясо, тому він відмінно пі...