Рецепт Журавлиний соус
Рецепт приготування соусу з журавлини. Найкраще подавати до птаха, картоплі і бобовим.
кількість порцій: 4
- упаковка замороженої журавлини— 1 штука
- апельсин— 1 штука
- цукор— 1 Склянка
- апельсиновий сік— 75 мілілітрів
Для початку потрібно ретельно промити ягоди. Викласти журавлину в друшляк і поставити під теплу проточну воду. Нарізати апельсин на кілька часточок.
Збити журавлину і часточки апельсина в блендері. Поступово додати цукор і трохи апельсинового соку.
Вилити вміст блендера в скляну миску, накрити плівкою або кришкою. Прибрати в холодильник мінімум на 4 годину (краще на ніч).
соус готовий! Тепер його можна подавати до основної страви.
Подібні рецепти
Аджика з хріном на зиму з варінням
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...