Рецепт Котлети з баранини

Рецепт Котлети з баранини
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 50 хв.
Котлети з баранини мені подобаються куди більше, ніж курячі або свинячі. Котлети з баранини виходять більш пружними і соковитими, але менш жирними. Ділюся простим рецептом приготування баранячих котлет.

опис приготування:

Рецепт приготування котлет з баранини нічим принципово не відрізняється, скажімо, від рецепта свинячих або курячих котлет. тут головне — щоб м'ясо було молодим, свіжим. Тоді і котлети вийдуть ніжними, соковитими і пружними, не розвалиться і не вийдуть занадто сухими або занадто жирними.

Бажаю удачі в приготуванні!


  • баранячий фарш— 700 грам
  • хліб пшеничний— 100 грам
  • молоко— 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 100 грам
  • Перець чорний мелений— 1 Чайна ложка
  • сіль морська— 1 Чайна ложка
  • петрушка— 30 грам
  • кріп— 30 грам
  • Рослинна олія— 40 грам
Котлети з баранини - фото крок 1 перше, що нам потрібно — это бараний фарш. Если у вас целый кусок бараниныперекрутите через мясорубку, если уже готовыйвам повезло

Котлети з баранини - фото крок 2 Берем слегка подсохший белый хлеб и замачиваем в молоке.

Котлети з баранини - фото крок 3 При помощи блендера измельчаем репчатый лук. Если любите чувствовать кусочки лука в котлетахпросто мелко нарежьте, якщо ні — измельчайте в блендере.

Котлети з баранини - фото крок 4 Смешиваем бараний фарш, измельченный лук и размоченный в молоке белый хлеб. перемішуємо гарненько.

Котлети з баранини - фото крок 5 Добавляем мелко рубленную зелень и специи. Дуже добре перемішуємо. Чем лучше и равномернее вы все перемешаете — тим, відповідно, вкуснее получатся котлеты.

Котлети з баранини - фото крок 6 В сковороду капнем немножко растительного масла. Руками формируем из фарша небольшие котлетки, викладаємо на сковороду. Обжариваем на небольшом огне до румяности с одной стороны.

Котлети з баранини - фото крок 7 Затем переворачиваем и обжариваем с другой стороны до готовности. В самом конце можно накрыть крышкой на 1-2 хвилини. Котлеты из баранины готовы!

Подібні рецепти

Каре з баранини

Котлети з баранини і яловичини

це — не просто каре з баранини, це — каре з баранини з ревеневим соусом, червоним вином і розмарином. делікатесне блюдо, яке можна подавати на будь-який святковий стіл для дорогих гостей. опис приготування: Каре з баранини з ревеневим соусом, червоним вином і розмарином — делікатесне блюдо з б...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...