Рецепт Каре з баранини
це — не просто каре з баранини, це — каре з баранини з ревеневим соусом, червоним вином і розмарином. делікатесне блюдо, яке можна подавати на будь-який святковий стіл для дорогих гостей.
опис приготування:
Каре з баранини з ревеневим соусом, червоним вином і розмарином — делікатесне блюдо з баранини з французьким відтінком, оскільки саме у Франції люблять готувати подібні страви. Пробувати це блюдо краще, ніж про нього говорити, тому рекомендую не лінуватися, а взяти і приготувати — благо це не дуже складно.
Удачі в приготуванні!
- Коричневий цукор— 100 грам
- Вино червоне— 200 мілілітрів
- Бараняче каре— 2 штуки
- сіль, перець— — За смаком
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Luk-salotų— 4 штуки
- ревінь— 200 грам
- часник— 4 зубчики
- розмарин (гілочка) — 2 штуки
В сковороду насыпаем сахар, додаємо туди ж 100 мл води.
Ставим на средний огонь и карамелизуем, пока сахар на растворится.
Коли цукор розчиниться — вливаємо вино.
Тим часом, дабы не терять времени, займемося м'ясом. Бараняче каре хорошенько промываем, даємо обсохнути. У сковороді розігріваємо оливкове масло, туда же бросаем чеснок и розмарин. Когда чеснок и розмарин запахнут — кладем каре в сковороду.
Обжариваем до красивой золотистой корочки с одной стороны…
…потім — з іншого боку.
Обжаренное мясо кладем в форму для запекания и отправляем в разогретую до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
А тем временем займемся соусом. Сковороду с вином нужно снять с огня, когда вино выпарится примерно наполовину. У тій сковороді, де обсмажувалося м'ясо, начинаем обжаривать нарезанный лук.
Через пару хвилин, коли цибуля стане м'яким, добавляем ревень.
Еще через пару минут вливаем соус и увариваем до нужной консистенции соуса на медленном огне.
Увариваем примерно до такой консистенции, як на фото.
Запеченную баранину достаем из духовки.
Острым ножом разрезаем на кусочки.
Подаем с приготовленным нами соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Каре баранини
Котлети з баранини мені подобаються куди більше, ніж курячі або свинячі. Котлети з баранини виходять більш пружними і соковитими, але менш жирними. Ділюся простим рецептом приготування баранячих котлет. опис приготування: Рецепт приготування котлет з баранини нічим принципово не відрізняється,...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...