Рецепт Каре з баранини

Рецепт Каре з баранини
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
це — не просто каре з баранини, це — каре з баранини з ревеневим соусом, червоним вином і розмарином. делікатесне блюдо, яке можна подавати на будь-який святковий стіл для дорогих гостей.

опис приготування:

Каре з баранини з ревеневим соусом, червоним вином і розмарином — делікатесне блюдо з баранини з французьким відтінком, оскільки саме у Франції люблять готувати подібні страви. Пробувати це блюдо краще, ніж про нього говорити, тому рекомендую не лінуватися, а взяти і приготувати — благо це не дуже складно.

Удачі в приготуванні!


  • Коричневий цукор— 100 грам
  • Вино червоне— 200 мілілітрів
  • Бараняче каре— 2 штуки
  • сіль, перець— — За смаком
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Luk-salotų— 4 штуки
  • ревінь— 200 грам
  • часник— 4 зубчики
  • розмарин (гілочка)  — 2 штуки
Каре з баранини - фото крок 1 Нарезаем лук-шалот так, як зазначено на фотографії — лодочками.

Каре з баранини - фото крок 2 В сковороду насыпаем сахар, додаємо туди ж 100 мл води.

Каре з баранини - фото крок 3 Ставим на средний огонь и карамелизуем, пока сахар на растворится.

Каре з баранини - фото крок 4 Коли цукор розчиниться — вливаємо вино.

Каре з баранини - фото крок 5 Тим часом, дабы не терять времени, займемося м'ясом. Бараняче каре хорошенько промываем, даємо обсохнути. У сковороді розігріваємо оливкове масло, туда же бросаем чеснок и розмарин. Когда чеснок и розмарин запахнуткладем каре в сковороду.

Каре з баранини - фото крок 6 Обжариваем до красивой золотистой корочки с одной стороны

Каре з баранини - фото крок 7 …потім — з іншого боку.

Каре з баранини - фото крок 8 Обжаренное мясо кладем в форму для запекания и отправляем в разогретую до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Каре з баранини - фото крок 9 А тем временем займемся соусом. Сковороду с вином нужно снять с огня, когда вино выпарится примерно наполовину. У тій сковороді, де обсмажувалося м'ясо, начинаем обжаривать нарезанный лук.

Каре з баранини - фото крок 10 Через пару хвилин, коли цибуля стане м'яким, добавляем ревень.

Каре з баранини - фото крок 11 Еще через пару минут вливаем соус и увариваем до нужной консистенции соуса на медленном огне.

Каре з баранини - фото крок 12 Увариваем примерно до такой консистенции, як на фото.

Каре з баранини - фото крок 13 Запеченную баранину достаем из духовки.

Каре з баранини - фото крок 14 Острым ножом разрезаем на кусочки.

Каре з баранини - фото крок 15 Подаем с приготовленным нами соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Котлети з баранини

Каре баранини

Котлети з баранини мені подобаються куди більше, ніж курячі або свинячі. Котлети з баранини виходять більш пружними і соковитими, але менш жирними. Ділюся простим рецептом приготування баранячих котлет. опис приготування: Рецепт приготування котлет з баранини нічим принципово не відрізняється,...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...