Рецепт Консервація патисонів на зиму

Рецепт Консервація патисонів на зиму
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочу вам розповісти, як зробити консервацію патисонів на зиму. Виходить ікра нітрохи не гірше кабачкової, зовсім як в дитинстві! Відмінне буде доповнення до улюблених гарнірів взимку! Спробуйте!

опис приготування:

Така консервація патисонів на зиму в домашніх умовах мені дуже подобається. Блюдо виходить смачне і ніжне. У міру солоне, і дуже смачне! Дуже добре поєднується з будь-якими гарнірами. рекомендую!

  • патисони— 3 кілограма
  • Томатна паста— 350 грам
  • Цибуля— 4 штуки
  • морква— 4 штуки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • часник— 7 зубчиків
  • Масло рослинне— 150 мілілітрів
  • перець— 0.5 чайних ложки
Консервація патисонів на зиму - фото крок 1 1. Цибулю і моркву подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Туди ж — подрібнений часник.

Консервація патисонів на зиму - фото крок 2 2. Далі додамо патисони кубиками і томатну пасту. трохи обсмажити, потім додамо всі інші інгредієнти. перемішаємо, можна додати трохи води. tusim 40 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

Консервація патисонів на зиму - фото крок 3 3. Перетираємо овочі в пюре занурювальним блендером. Пюре повернемо в каструлю і ще раз доведемо до кипіння.

Консервація патисонів на зиму - фото крок 4 4. Розміщуємо в стерильні баночки, закочує на зиму. Готово!

Подібні рецепти

Консервація огірків з кетчупом чилі

Кабачкова ікра на зиму (консервація)

Звичні рецепти заготовок хочеться доповнити чимось новеньким і незвичайним? Тоді сміливо беріть цей класний варіант, як зробити консервацію огірків з кетчупом чилі на зиму, на замітку. опис приготування: Помідори і томатний сік завжди дуже непогано поєднуються з огірочками. Але для любителів п...

Консервація абрикосів часточками

Консервація абрикосів часточками

Консервація абрикосів часточками - це дуже смачний десерт зі смаком літа. Такі абрикоси дуже добре зберігають свою форму, відмінно віддаючи сиропу свій смак і аромат. Обов'язково загляньте в мій рецепт! опис приготування: рецепт, як виконати консервацію абрикосів часточками, дуже простий і не ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...