Рецепт Консервація огірків з кетчупом чилі

Рецепт Консервація огірків з кетчупом чилі
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Звичні рецепти заготовок хочеться доповнити чимось новеньким і незвичайним? Тоді сміливо беріть цей класний варіант, як зробити консервацію огірків з кетчупом чилі на зиму, на замітку.

опис приготування:

Помідори і томатний сік завжди дуже непогано поєднуються з огірочками. Але для любителів пікантних смаків кетчуп, особливо остренький, це те, що треба! Сам процес досить простий, так що він не займе у вас багато часу. Огірочки виходять хрусткими, ароматними і дійсно дуже смачними. Спробуйте обов'язково!

  • огірки— 3 кілограма
  • перець чилі кетчуп— 1 Склянка
  • оцет— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • вода— 2 L
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • Голівка часнику— 2-3 штук
  • зелень— За смаком
Консервація огірків з кетчупом чилі - фото крок 1 1. Наш набір інгредієнтів. Баночки вимийте і простерилизуйте. огірочки вимийте, обсушити, видаліть хвостики.

Консервація огірків з кетчупом чилі - фото крок 2 2. Для приготування маринаду з'єднайте сіль, цукор, оцет, кетчуп і воду. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Зніміть відразу з вогню. В баночки розкладіть зелень, огірочки, часник.

Консервація огірків з кетчупом чилі - фото крок 3 3. Залийте огірочки маринадом, прикрийте кришками і відправте стерилизоваться (на дно великої каструлі викладіть рушник, встановіть банки, залийте водою і поставте на вогонь) хвилин 15. Після закатати огірочки, укутайте і залиште до повного охолодження.

Консервація огірків з кетчупом чилі - фото крок 4 4. Ось така краса на зиму!

Подібні рецепти

Консервація абрикосів часточками

Кабачки з кетчупом чилі на зиму

Консервація абрикосів часточками - це дуже смачний десерт зі смаком літа. Такі абрикоси дуже добре зберігають свою форму, відмінно віддаючи сиропу свій смак і аромат. Обов'язково загляньте в мій рецепт! опис приготування: рецепт, як виконати консервацію абрикосів часточками, дуже простий і не ...

Консервація патисонів на зиму

Консервація патисонів на зиму

Хочу вам розповісти, як зробити консервацію патисонів на зиму. Виходить ікра нітрохи не гірше кабачкової, зовсім як в дитинстві! Відмінне буде доповнення до улюблених гарнірів взимку! Спробуйте! опис приготування: Така консервація патисонів на зиму в домашніх умовах мені дуже подобається. Блюд...

Креветки з чилі і часником

Креветки з чилі і часником

Для любителів креветок і чилі, пальчики оближеш. опис приготування: Промити креветки холодною водою і промокнути насухо паперовим рушником. Покласти креветки і суміш приправ в поліетиленовий пакет і добре струсити. У великій сковороді нагрійте на середньому вогні масло, часник і червоний перец...

Креветки з чилі і каррі

Креветки з чилі і каррі

Рецепт приготування смажених креветок з чилі, каррі, імбиром, помідорами і цибулею. опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, перець чилі і халапеньйо 3/4 чайної ложки солі. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 3 до 5 хвил...

Куряче чилі

Куряче чилі

Рецепт приготування курячого чилі. кількість порцій: 6 Курячі грудки— 1.5 кілограма Курячий бульйон— 1 Склянка Зелена цибуля— 1 Склянка(порізати) Цибуля— 1 Склянка(порізати) часник— 2 зубчики зелений чилі— 1 штука(рубаний) червоний чилі— 2 штуки(рубаний) Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок(або рослинн...