Рецепт Консервація абрикосів часточками

Рецепт Консервація абрикосів часточками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Консервація абрикосів часточками - це дуже смачний десерт зі смаком літа. Такі абрикоси дуже добре зберігають свою форму, відмінно віддаючи сиропу свій смак і аромат. Обов'язково загляньте в мій рецепт!

опис приготування:

рецепт, як виконати консервацію абрикосів часточками, дуже простий і не трудомісткий. Для цього рецепта раджу використовувати не переспілі плоди, інакше часточки розпадуться. Абрикоси часточками в цукровому сиропі можна використовувати в якості начинки для пирогів і кексів, а сироп прекрасно підійде для приготування желе та інших десертів.

  • абрикоси— 1 кілограм
  • цукор— 700 грам
  • вода— 1,5 L
Консервація абрикосів часточками - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. абрикоси промийте. Краще використовувати недоспелий фрукти, але не переспілі.

Консервація абрикосів часточками - фото крок 2 Абрикоси розділіть на половинки, видаліть кісточки.

Консервація абрикосів часточками - фото крок 3 Приготуйте цукровий сироп: в 1,5 л води розчиніть цукор, доведіть до кипіння.

Консервація абрикосів часточками - фото крок 4 У чисту стерильну банку складіть половинки абрикосів. Занадто щільно Не укладайте, щоб не пом'яти фрукти і максимально зберегти їх цілісність.

Консервація абрикосів часточками - фото крок 5 Залийте фрукти киплячим сиропом.

Консервація абрикосів часточками - фото крок 6 Накрийте банки металевими кришками і стерилізують 20 хвилин. Я стерилізують у великій каструлі, дно якої попередньо застелила кухонним рушником.

Консервація абрикосів часточками - фото крок 7 Діставати стерилізовані банки я раджу спеціальними щипцями - це і легко, і просто, і не небезпечно.

Консервація абрикосів часточками - фото крок 8 Засукайте банки металевими кришками, переверніть догори дном, укутайте махровим рушником або пледом і залиште до повного охолодження. Потім приберіть в темне прохолодне місце для тривалого зберігання.

Подібні рецепти

Консервація огірків з кетчупом чилі

Кабачкова ікра на зиму (консервація)

Звичні рецепти заготовок хочеться доповнити чимось новеньким і незвичайним? Тоді сміливо беріть цей класний варіант, як зробити консервацію огірків з кетчупом чилі на зиму, на замітку. опис приготування: Помідори і томатний сік завжди дуже непогано поєднуються з огірочками. Але для любителів п...

Консервація патисонів на зиму

Консервація патисонів на зиму

Хочу вам розповісти, як зробити консервацію патисонів на зиму. Виходить ікра нітрохи не гірше кабачкової, зовсім як в дитинстві! Відмінне буде доповнення до улюблених гарнірів взимку! Спробуйте! опис приготування: Така консервація патисонів на зиму в домашніх умовах мені дуже подобається. Блюд...

Компот з абрикосів без стерилізації

Компот з абрикосів без стерилізації

Соковитий і смачний компот з абрикосів можна приготувати шляхом дворазової заливки і при цьому абсолютно не потрібно стерилізувати банки з вмістом. головне — пропарити фрукти протягом 10-15 хвилин. опис приготування: Яскравий смак абрикосового компоту сподобається всім без винятку, якщо ви від...

Компот з абрикосів

Компот з абрикосів

Компот з абрикосів — класична заготовка на рік. Напій цей освіжає в будь-який час і надає бадьорості. Зустрічайте легкий рецепт приготування компоту з абрикосів на зиму на трилітрову банку. опис приготування: Компот з абрикосів на зиму готується досить швидко і легко. Абрикоси потрібно трохи і...

Компот з абрикосів і слив

Компот з абрикосів і слив

Цей компот з абрикосів і слив в домашніх умовах готується швидко, а виходить неймовірно смачним. Це як раз той випадок, коли рекомендують подавати його гарячим, свіжозвареним — зігріє на ура! опис приготування: Рецепт приготування компоту з абрикосів і слив вам обов'язково сподобається! Особис...