Рецепт Компот з абрикосів
Компот з абрикосів — класична заготовка на рік. Напій цей освіжає в будь-який час і надає бадьорості. Зустрічайте легкий рецепт приготування компоту з абрикосів на зиму на трилітрову банку.
опис приготування:
Компот з абрикосів на зиму готується досить швидко і легко. Абрикоси потрібно трохи інакше наполягати і відрізняється також манера укладання фруктів. Абрикоси обов'язково повинні займати весь простір в банку.
Кількість цукру для сиропу може коливатися в залежності від того, наскільки солодкі фрукти. Так само не забудьте вибирати фрукти стиглі, але не переспілі. Найкраще фрукти вибирати пружні і більші.
Бажаю удачі!
- абрикоси— 2,5-3 кілограма
- вода— 2 L
- цукор— 800 грам
Затем сварить сахарный сироп.
По банкам разлить кипящий сироп и прикрыть банки крышками (не закручивать!) и стерилизовать — 0,5л банки — 10 хвилин, 1л банки — 13 хвилин. Стерилизовать в ведре или в кастрюле, уложив на дно полотенце.
Закатать и поставить вверх дном остужаться. Накрывать теплым одеялом не нужно, наоборот лучше выбрать более прохладное место, чтоб абрикосы не сварились.
Подібні рецепти
Компот з абрикосів і апельсинів на зиму
Цей компот з абрикосів і слив в домашніх умовах готується швидко, а виходить неймовірно смачним. Це як раз той випадок, коли рекомендують подавати його гарячим, свіжозвареним — зігріє на ура! опис приготування: Рецепт приготування компоту з абрикосів і слив вам обов'язково сподобається! Особис...
Компот з абрикосів на зиму
Літо - дивовижний час! Скільки різних фруктів, ягід, якими хочеться не тільки насолоджуватися зараз, але і заготовити їх на зиму. Сьогодні я покажу, як приготувати компот з абрикосів на зиму. опис приготування: Рецептів приготування компотів дуже багато. Деякі просто складають фрукти в банки, ...
Компот з абрикосів без стерилізації
Соковитий і смачний компот з абрикосів можна приготувати шляхом дворазової заливки і при цьому абсолютно не потрібно стерилізувати банки з вмістом. головне — пропарити фрукти протягом 10-15 хвилин. опис приготування: Яскравий смак абрикосового компоту сподобається всім без винятку, якщо ви від...
Консервація абрикосів часточками
Консервація абрикосів часточками - це дуже смачний десерт зі смаком літа. Такі абрикоси дуже добре зберігають свою форму, відмінно віддаючи сиропу свій смак і аромат. Обов'язково загляньте в мій рецепт! опис приготування: рецепт, як виконати консервацію абрикосів часточками, дуже простий і не ...
Компот з апельсинів
Даний рецепт навчить Вас швидко і легко варити компот з апельсинів. Цей освіжаючий напій обов'язково сподобається всім домашнім і гостям. Зустрічайте! опис приготування: Компот з апельсинів — консервується класичним способом. Найважливіше — це правильно обробити плоди апельсинів, так як компот...