Рецепт Котлети з лосося по-азійському

Рецепт Котлети з лосося по-азійському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування котлет з лосося по-азійському з цибулею, імбиром і кунжутним маслом.


опис приготування:

У великій мисці змішати лосося, Luk-salotų, імбир, яйця, подрібнений червоний перець, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки меленого перцю. Розділити суміш на 8 котлет, упакувати кожну в поліетиленову плівку і покласти в морозильну камеру на 20 хвилин.

Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати котлети, смажити до коричневого кольору з обох сторін, від 4 до 6 хвилин з кожного боку, обережно перевертаючи. Подавати з скибочками лайма і соусом, якщо це необхідно.

Щоб приготувати соус, в невеликій мисці змішайте разом майонез, Зелена цибуля, сік лайма і кунжутну олію. Охолодити і подавати з котлетами.


  • філе лосося без шкіри— 650 грам
  • Порт-salotų— 2 штуки
  • тертого свіжого імбиру— 2 Ст. ложки
  • велике яйце— 1 штука
  • подрібненого червоного перцю— 1/4-1/2 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • обезжиренного майонеза— 1/3 склянки
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • свіжого соку лайма— 2 Ст. ложки
  • кунжутного масла— 1 Чайна ложка
У великій мисці змішати лосося, Luk-salotų, імбир, яйця, подрібнений червоний перець, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки меленого перцю. Розділити суміш на 8 котлет, упакувати кожну в поліетиленову плівку і покласти в морозильну камеру на 20 хвилин.

Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати котлети, смажити до коричневого кольору з обох сторін, від 4 до 6 хвилин з кожного боку, обережно перевертаючи. Подавати з скибочками лайма і соусом, якщо це необхідно.

Щоб приготувати соус, в невеликій мисці змішайте разом майонез, Зелена цибуля, сік лайма і кунжутну олію. Охолодити і подавати з котлетами.


Подібні рецепти

Котлети з лосося з соусом Теріякі

Салат з оливок і селери

Прості в приготуванні рибні котлетки з лосося під соусом Теріякі. опис приготування: 1. Приготувати фарш з лосося, змішати всі інгредієнти, крім панірувальних сухарів, масла і соусу Теріякі. 2. Сформувати котлети з фаршу, обваляти в панірувальних сухарях, обсмажити в оливковій олії на сковород...

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...

Котлетки з лосося

Котлетки з лосося

Рибні котлети, які пам'ятаю з дитячого саду, зовсім не хотілося їсти, тому довгі роки не наважувався їх робити самостійно. Розповім про своє відкриття, як приготувати котлетки з лосося. опис приготування: Для рибних котлеток можна використовувати консервовану рибку, а також свіжу тушку. Якщо г...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...