Рецепт Котлети з щуки
Фірмове блюдо, яке обожнюють усі без винятку члени родини (навіть діти!) — котлети з щуки. блюдо специфічне — щоб вийшло смачним, потрібно знати секрети
опис приготування:
Щоб приготувати смачні котлети з щуки — потрібно знати кілька секретів, описаних в цьому рецепті з фото. Якщо приготуєте точно так, як описано — будете приємно здивовані ніжним і повітряним смаком щучих котлеток. Від таких ніжних котлет тащаться навіть діти, хоча, наприклад, м'ясні котлети у них попитом не користуються.
звичайно, багато що залежить і від свіжості щуки — ніж свіже риба, тим смачніше і котлети з неї.
Удачі і приємного апетиту!
- Фарш или филе щуки— 2 кілограма
- Ріпчаста цибуля— 3 штуки
- копченості (грудинка, ковбаса) — 150 грам
- Білий хліб— 100 грам
- вершки 10% жирності— 100 грам
- кріп— — За смаком
- Панірувальні сухарі— 50 грам
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- сіль, перець— — За смаком
Отже, делаем проверенным дедовским методом наш фарш — перекручиваем филейные кусочки рыбы через мясорубку.
А це — копченості. Их тоже перекручиваем через мясорубку (можна навіть двічі) і додаємо до фаршу.
Добавляем к фаршу мелко нарезанный и спасерованный в растительном масле репчатый лук.
нарешті, добавляем к фаршу замоченный в сливках белый хлеб. перемішуємо все, если фарш получается неоднородным — перекрутите еще раз.
Напоследок добавляем в фарш мелко нарубленный укроп, сіль і перець.
Из получившегося фарша формируем небольшие котлетки. Бажано — діаметром близько 6-7 см, то есть действительно небольшие.
Каждую котлетку хорошенько обваливаем в панировочных сухарях.
И обжариваем в растительном масле до готовности — це близько 5 хвилин з кожного боку. Готово!
Подібні рецепти
Омлет з борошном
Приготуйте смачне блюдо на обід — котлети з щуки з манкою. Цей рецепт мені підказала одна знайома, яка дуже любить балувати своїх домашніх смачними стравами з риби. спробуємо? опис приготування: Якщо вас бентежить, що дрібні кістки можуть відчуватися в готових котлетах — це не так. Пропустіть ...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...