Рецепт Котлети з щуки

Рецепт Котлети з щуки
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Фірмове блюдо, яке обожнюють усі без винятку члени родини (навіть діти!) — котлети з щуки. блюдо специфічне — щоб вийшло смачним, потрібно знати секрети

опис приготування:

Щоб приготувати смачні котлети з щуки — потрібно знати кілька секретів, описаних в цьому рецепті з фото. Якщо приготуєте точно так, як описано — будете приємно здивовані ніжним і повітряним смаком щучих котлеток. Від таких ніжних котлет тащаться навіть діти, хоча, наприклад, м'ясні котлети у них попитом не користуються.

звичайно, багато що залежить і від свіжості щуки — ніж свіже риба, тим смачніше і котлети з неї.

Удачі і приємного апетиту!


  • Фарш или филе щуки— 2 кілограма
  • Ріпчаста цибуля— 3 штуки
  • копченості (грудинка, ковбаса)  — 150 грам
  • Білий хліб— 100 грам
  • вершки 10% жирності— 100 грам
  • кріп— — За смаком
  • Панірувальні сухарі— 50 грам
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
Котлети з щуки - фото крок 1 Знайомтеся, это наша щука. У меня была целаяиз костей и головы была сварена уха, из мягкой части был сделан фарш.

Котлети з щуки - фото крок 2 Отже, делаем проверенным дедовским методом наш фаршперекручиваем филейные кусочки рыбы через мясорубку.

Котлети з щуки - фото крок 3 А це — копченості. Их тоже перекручиваем через мясорубку (можна навіть двічі) і додаємо до фаршу.

Котлети з щуки - фото крок 4 Добавляем к фаршу мелко нарезанный и спасерованный в растительном масле репчатый лук.

Котлети з щуки - фото крок 5 нарешті, добавляем к фаршу замоченный в сливках белый хлеб. перемішуємо все, если фарш получается неоднороднымперекрутите еще раз.

Котлети з щуки - фото крок 6 Напоследок добавляем в фарш мелко нарубленный укроп, сіль і перець.

Котлети з щуки - фото крок 7 Из получившегося фарша формируем небольшие котлетки. Бажано — діаметром близько 6-7 см, то есть действительно небольшие.

Котлети з щуки - фото крок 8 Каждую котлетку хорошенько обваливаем в панировочных сухарях.

Котлети з щуки - фото крок 9 И обжариваем в растительном масле до готовности — це близько 5 хвилин з кожного боку. Готово!

Подібні рецепти

Котлети з щуки з манкою

Омлет з борошном

Приготуйте смачне блюдо на обід — котлети з щуки з манкою. Цей рецепт мені підказала одна знайома, яка дуже любить балувати своїх домашніх смачними стравами з риби. спробуємо? опис приготування: Якщо вас бентежить, що дрібні кістки можуть відчуватися в готових котлетах — це не так. Пропустіть ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...