Рецепт Котлети з лосося з соусом Теріякі
Прості в приготуванні рибні котлетки з лосося під соусом Теріякі.
опис приготування:
1. Приготувати фарш з лосося, змішати всі інгредієнти, крім панірувальних сухарів, масла і соусу Теріякі.
2. Сформувати котлети з фаршу, обваляти в панірувальних сухарях, обсмажити в оливковій олії на сковороді до золотистого кольору. Запікати в духовці до готовності.
3. Подавати рибні котлети з салатним міксом і соусом Stonewall Kitchen «Теріякі з імбиром і з кунжутом».
- філе лосося— 1 кілограм
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- куряче яйце— 2 штуки
- лук-перо (подрібнені зелені і білі частини) — 4 штуки
- Оливкова олія— 10 грам
- сіль, перець— 1 За смаком
2. Сформувати котлети з фаршу, обваляти в панірувальних сухарях, обсмажити в оливковій олії на сковороді до золотистого кольору. Запікати в духовці до готовності.
3. Подавати рибні котлети з салатним міксом і соусом Stonewall Kitchen «Теріякі з імбиром і з кунжутом».
Подібні рецепти
Курка під соусом теріякі
В мультиварці можна зробити все що завгодно, і навіть для любителів японської кухні знайдеться відмінний рецепт приготування курки терияки — приголомшливе поєднання кислого, солодкого і гострого смаків. опис приготування: Хочу поділитися з вами одним зі своїх улюблених рецептів і розповісти, я...
Курка в соусі теріякі
Вам подобається азіатська кухня? Тоді пропоную вам дещо повторити на своїй кухні. Отже, перед вами рецепт приготування курки в соусі теріякі — знамените і будь-який багатьма блюдо. опис приготування: Класичний рецепт курки в соусі теріякі вийде тільки при наявності всіх необхідних інгредієнтів...
Курка в соусі теріякі в духовці
Майже півтора року тому я познайомилася з прекрасним блюдом азіатської кухні. безсумнівно, воно стало одним з улюблених варіантів, яке підійде для багатьох випадків. Сьогодні хочу поділитися ним з вами. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати курку в соусі теріякі в духовці. Пікан...
Котлети з лосося по-азійському
Рецепт приготування котлет з лосося по-азійському з цибулею, імбиром і кунжутним маслом. опис приготування: У великій мисці змішати лосося, Luk-salotų, імбир, яйця, подрібнений червоний перець, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки меленого перцю. Розділити суміш на 8 котлет, упакувати кожну ...
Карпаччо з лосося
Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...