Рецепт Котлетки з лосося
Рибні котлети, які пам'ятаю з дитячого саду, зовсім не хотілося їсти, тому довгі роки не наважувався їх робити самостійно. Розповім про своє відкриття, як приготувати котлетки з лосося.
опис приготування:
Для рибних котлеток можна використовувати консервовану рибку, а також свіжу тушку. Якщо готуєте з цільної рибки, переконайтеся, що дістали всі кістки, а краще перекрутити фарш 2 рази через м'ясорубку. Використовуйте червону або білу рибку, в залежності від того, що у вас є. Обов'язково спробуйте для себе обидва варіанти, щоб вибрати кращий.
- консервований лосось— 400 грам
- хліб— 1 скибочку
- Зелена цибуля— 3 штуки
- часник— 1 зубчик
- гілочки кропу— 2 штуки
- салатний перець— 1/4 штуки
- борошно— 1 Ст. ложка
- яйця— 1 штука
- сіль, мелений чорний перець— За смаком
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
2. Сформуйте з отриманої маси 8 котлет невеликої форми (якомога більше або менше).
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, потім викладіть котлети.
4. Обсмажуйте їх з двох сторін до рум'яної скоринки, приблизно по 3-4 хвилини на одну сторону.
5. Їжте котлетки гарячими або після охолодження, подавайте з гарніром або з шматочком хліба.
Подібні рецепти
Булочки з родзинками з дріжджового тіста
Ці котлетки за смаком мені дуже нагадали рибні, воно й не дивно, адже в складі крабових паличок рибний фарш. А в поєднанні з сиром і часником вийшло досить цікаво! опис приготування: Щоб крабові палички легко натиралися на тертці, вони повинні бути не заморожені, але злегка охолоджені. Додайте...
Котлетки з секретом «Улюблені»
Коли я вперше дала спробувати ці котлетки своєму чоловікові, він навіть не здогадався, що в їх складі є щось, крім звичних фаршу, хліба і яєць. Але він зазначив, що котлетки вийшли дуже соковитими. опис приготування: дійсно, котлетки за цим рецептом вийшли як ніколи соковитими, ніжними і арома...
Котлетки з курячого фаршу з вівсяними пластівцями
Не пам'ятаю, коли останній раз купувала готові котлети. Ці напівфабрикати зовсім не подобаються моїй родині. Я краще сама про запас нароблю якихось м'ясних виробів. наприклад, таких, як в зараз. опис приготування: Так як у мене в холодильнику лежало куряче філе, то я вирішила зробити з нього ф...
Котлетки в молочному соусі
Рецепт дуже ніжних котлет з м'яса яловичини, запечених в молочному соусі з сиром. опис приготування: Замочуємо у воді або молоці кілька шматочків хліба. М'якоть яловичини очищаємо від плівочок, нарізаємо кубиками і подрібнюємо в кухонному комбайні. До м'яса додаємо розмокший хліб, солимо, перч...
Карпаччо з лосося
Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...