Рецепт Котлетки з секретом «Улюблені»
Коли я вперше дала спробувати ці котлетки своєму чоловікові, він навіть не здогадався, що в їх складі є щось, крім звичних фаршу, хліба і яєць. Але він зазначив, що котлетки вийшли дуже соковитими.
опис приготування:
дійсно, котлетки за цим рецептом вийшли як ніколи соковитими, ніжними і ароматними. А все завдяки одному інгредієнту, Котрий, на перший погляд, і не повинен надавати соковитість, але в тандемі з цибулею і розмоченим в молоці хлібом перетворився на дуже смачне блюдо. Що ж це за секретний інгредієнт, запитаєте ви? Відповідь проста - картопля. Так, так, сиру картоплю, натертый на терке. Хочете спробувати такі котлетки? Тоді дивіться мій покроковий фоторецепт, як приготувати котлетки з секретом «Улюблені», і приступайте до готування.
- фарш— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Картопля— 3 штуки
- яйце— 1 штука
- хліб— 1 скибочку
- сіль, перець— За смаком
- молоко— 200 мілілітрів
Насамперед хліб розмочити в теплому молоці. Залиште на кілька хвилин.
Тим часом цибулю і картоплю пропустіть через м'ясорубку. Можна також натерти їх на тертці або подрібнити за допомогою блендера. Але варіант з м'ясорубкою мені подобається найбільше, так овочі швидко перетворюються в однорідну кашку. Додайте цю кашку до фаршу, а також посоліть і поперчіть за смаком.
Хліб злегка відіжміть від молока (а можете навіть і не віджимати: соковитіше вийдуть котлетки) і також пропустіть через м'ясорубку. Додайте до фаршу разом з яйцем.
Отриману масу добре перемішайте рукою. Вона вийде рідшою, ніж для звичайних котлет. Не лякайтесь, ви все зробили правильно. Ваші котлетки вийдуть соковитими і ніжними.
Руки змочіть у воді. Сформуйте невеликі котлетки, які потім викладіть на сковороду. Смажте під кришкою по 5-7 хвилин з кожного боку (на повільному вогні).
ароматні, соковиті і дуже смачні котлетки з секретом готові. впевнена, вони обов'язково стануть вашими улюбленими. Їжте із задоволенням!
Подібні рецепти
Картопля з секретом
Ці котлетки за смаком мені дуже нагадали рибні, воно й не дивно, адже в складі крабових паличок рибний фарш. А в поєднанні з сиром і часником вийшло досить цікаво! опис приготування: Щоб крабові палички легко натиралися на тертці, вони повинні бути не заморожені, але злегка охолоджені. Додайте...
Котлетки з курячого фаршу з вівсяними пластівцями
Не пам'ятаю, коли останній раз купувала готові котлети. Ці напівфабрикати зовсім не подобаються моїй родині. Я краще сама про запас нароблю якихось м'ясних виробів. наприклад, таких, як в зараз. опис приготування: Так як у мене в холодильнику лежало куряче філе, то я вирішила зробити з нього ф...
Котлетки з лосося
Рибні котлети, які пам'ятаю з дитячого саду, зовсім не хотілося їсти, тому довгі роки не наважувався їх робити самостійно. Розповім про своє відкриття, як приготувати котлетки з лосося. опис приготування: Для рибних котлеток можна використовувати консервовану рибку, а також свіжу тушку. Якщо г...
Котлетки в молочному соусі
Рецепт дуже ніжних котлет з м'яса яловичини, запечених в молочному соусі з сиром. опис приготування: Замочуємо у воді або молоці кілька шматочків хліба. М'якоть яловичини очищаємо від плівочок, нарізаємо кубиками і подрібнюємо в кухонному комбайні. До м'яса додаємо розмокший хліб, солимо, перч...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...