Рецепт Kefta Таджицький
Тажин - це м'ясна страва і назва посуду, в якій воно готується. Просте в приготуванні, але дуже смачне і оригінальне блюдо. розповім, як приготувати Кефтиу тажин, яку подають з коржиками.
опис приготування:
Тажин дозволяє довго підтримувати температуру страви. Подавайте блюдо теплим. Є його можна за допомогою коржі або ложкою. Його можна подати з гарніром з відвареного рису або будь-яким іншим. Якщо хочете спробувати щось нове, але не охота возитися на кухні, тоді приготуйте обід з даного рецептом.
- кмин— 1 Чайна ложка
- куркума— 0,5 чайних ложки
- Цибуля— 170 грам
- томати— 350 грам
- яйця курячі— 3 штуки
- Цибуля зелена— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- баранина— 300 грам
- імбир мелений— 0,5 чайних ложки
- паприка— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
2 Очистіть і дрібно наріжте цибулю, зубчик часнику. Помийте і подрібніть кінзу. Надішліть все в фарш і премешать.
3 Почистіть і наріжте цибулю для обсмажування. Крупно поріжте вимиті і очищені від шкірки помідори. Промийте і подрібніть зелену цибулю.
4 Розігрійте сковороду тажина з маслом і викладіть цибулю, готуйте його до м'якості. Додайте в сковороду помідори, Зелена цибуля, kurkumu, кмин, чорний перець, сіль і цукор за смаком. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте до отримання однорідної суміші.
5 З фаршу сформуйте кульки середньої величини, викладіть їх в сковороду, знову накрийте кришкою і тушкуйте протягом 15 хвилин.
6 Потім акуратно розбийте яйця в сковороду, накрийте кришкою і дайте жовтків трохи затягнутися.
7 Прикрасити блюдо можна петрушкою і кінзою. Обов'язково подавайте з коржем. Смачного!
Подібні рецепти
Плов таджицький
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...