Рецепт Kefta Таджицький

Рецепт Kefta Таджицький
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тажин - це м'ясна страва і назва посуду, в якій воно готується. Просте в приготуванні, але дуже смачне і оригінальне блюдо. розповім, як приготувати Кефтиу тажин, яку подають з коржиками.

опис приготування:

Тажин дозволяє довго підтримувати температуру страви. Подавайте блюдо теплим. Є його можна за допомогою коржі або ложкою. Його можна подати з гарніром з відвареного рису або будь-яким іншим. Якщо хочете спробувати щось нове, але не охота возитися на кухні, тоді приготуйте обід з даного рецептом.

  • кмин— 1 Чайна ложка
  • куркума— 0,5 чайних ложки
  • Цибуля— 170 грам
  • томати— 350 грам
  • яйця курячі— 3 штуки
  • Цибуля зелена— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • баранина— 300 грам
  • імбир мелений— 0,5 чайних ложки
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
1 Перекрутіть баранину в фарш (подрібніть м'ясо за допомогою м'ясорубки або за допомогою ножа).

2 Очистіть і дрібно наріжте цибулю, зубчик часнику. Помийте і подрібніть кінзу. Надішліть все в фарш і премешать.

3 Почистіть і наріжте цибулю для обсмажування. Крупно поріжте вимиті і очищені від шкірки помідори. Промийте і подрібніть зелену цибулю.

4 Розігрійте сковороду тажина з маслом і викладіть цибулю, готуйте його до м'якості. Додайте в сковороду помідори, Зелена цибуля, kurkumu, кмин, чорний перець, сіль і цукор за смаком. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте до отримання однорідної суміші.

5 З фаршу сформуйте кульки середньої величини, викладіть їх в сковороду, знову накрийте кришкою і тушкуйте протягом 15 хвилин.

6 Потім акуратно розбийте яйця в сковороду, накрийте кришкою і дайте жовтків трохи затягнутися.

7 Прикрасити блюдо можна петрушкою і кінзою. Обов'язково подавайте з коржем. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Плов таджицький

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...