Рецепт Кашка рибна
Рецепт приготування каші з пшона, риби, цибуля і зелений.
опис приготування:
Каша - одне з найпопулярніших страв російської кухні. Без каші важко уявити наше життя. На Русі каша завжди була в пошані, вона готувалася як в будні, так і в свята, і навіть була присутня на царському столі. Крім цього каша була обрядовим блюдом - з нею зустрічали новонародженого, готували на хрестини й іменини, жених і наречена неодмінно варили кашу на весіллі (навіть саме весільне гуляння називалося кашею), кашею (кутею) проводжали людину в останню путь. Було прийнято зустрічати гостей оригінальною кашею власного приготування, і кожна сім'я мала свій оригінальний рецепт цієї страви. У каші навіть є своє свято, що відзначається 26 червень. Згідно з народними прикметами, за тиждень до або після цього дня потрібно було сіяти гречку, що сприяло багатому врожаю, а безпосередньо в цей день варили кашу, якої пригощали жебраків. Незважаючи на те, що популярність каші в даний час невелика, це дуже просте в приготуванні і корисне для організму блюдо. Кашу можна подавати як гарнір до м'яса або птиці, починати нею рибу та овочі. На Русі варили не тільки зернові і горохові, але також овочеві і рибні каші, рецепт якої ми і пропонуємо вам нижче. Така каша виходить дуже поживною. Для її приготування візьміть щуку, судака, сома або миня.
приготування:
обробити рибу, помістити в каструлю і залити водою. посолити, додати спеції за смаком і відварити рибний бульйон. Злити бульйон і зварити на його основі рідку кашу. У сковороді обсмажити цибулю на жирі до золотистого кольору. В кінці приготування каші додати цибулю в каструлю і перемішати. Відокремити рибу від кісток і подрібнити. Викласти шматочки риби в порційні горщики або миски, залити приготовленою кашею, довести до кипіння і подавати.
- Pšeno— 240 грам
- води— 1 літр
- риби— 200 грам
- лука— 60 грам
- жиру— 40 грам
- зелений— 12 грам
приготування:
обробити рибу, помістити в каструлю і залити водою. посолити, додати спеції за смаком і відварити рибний бульйон. Злити бульйон і зварити на його основі рідку кашу. У сковороді обсмажити цибулю на жирі до золотистого кольору. В кінці приготування каші додати цибулю в каструлю і перемішати. Відокремити рибу від кісток і подрібнити. Викласти шматочки риби в порційні горщики або миски, залити приготовленою кашею, довести до кипіння і подавати.
Подібні рецепти
Кошики зі збитими вершками
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...