Рецепт Картопляні гнізда з фаршем
Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю.
опис приготування:
Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей рецепт. У ньому детально і доступно описаний процес приготування цієї страви. Вам обов'язково воно сподобається!
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- фарш м'ясний— 300 грам
- Картопля— 4 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Сухарі паніровочні— 3 Ст. ложки
- Куряче яйце— 2 штуки
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- зелень, перець, сіль— За смаком
У піалку покладіть м'ясний фарш, додайте до нього соєвий соус, рубану зелень, подрібнений цибулька і часничок. поперчіть, посоліть і покладіть трохи панірувальних сухарів. В окремій піалках стільком людям виделкою сире куряче яйце, вилийте половину яєчної маси до фаршу в піалку.
Хорошенечко перемішайте всі інгредієнти. Повинен вийти щільний пружний фарш. Скачайте з нього кульки, схожі на тюфтельки. Вони повинні бути невеликого розміру, не крупніше волоського горіха.
У сковорідку влийте трохи рослинного масла. Можна використовувати соняшникова або оливкова. Гарненько його розігрійте. Потім обсмажте в ньому тюфтельки з усіх боків на сильному вогні, щоб вони "; схопилися" і зарум'янилися.
Відварену картоплю остудіть, злийте з нього воду. Перекладіть його в миску. Потовчіть його толкушкой. Покладіть до пюре сире яйце, спеції, борошно і сіль. Ретельно все перемішайте, щоб вийшло своєрідне картопляне тісто.
На пергамент для запікання викладіть сформовані руками коржі з картопляного тіста. Зверху кожного коржика викладіть м'ясну кульку. Трохи вдавите їх в тісто. Випікайте гнізда в духовці, попередньо змастивши їх залишками сирого яйця, двадцять хвилин при 180-ти градусах.
Подібні рецепти
Картопляні гнізда з грибами
Картопляні гнізда з яйцем - справжня палочка-виручалочка в разі, якщо дитина не хоче снідати. Прекрасна альтернатива каш на сніданок і просто смачна закуска. опис приготування: Якщо у вас залишилося трохи картопляного пюре після вечері, на наступний день з нього можна приготувати смачний і дуж...
Котлети «гнізда»
розповідаю, як приготувати котлети "; Гнізда" — красиве і смачне блюдо з фаршу. Готується нескладно і з простих інгредієнтів, виглядає святково, а смак — словами не описати, дуже смачно опис приготування: Котлети "; Гнізда" дуже люблять мої діти — для них, власне, і готую. Котлетки виходять ди...
Картопляні деруни «ульотні»
Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...
Картопляні гомбовці
картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...
Картопляні котлети
картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...