Рецепт Картопляні деруни «ульотні»
Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно!
опис приготування:
Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! Частина борошна я раджу замінити хлібної крихтою, бажано свіжої. Я зазвичай подрібнюю підсохлий вчорашній хліб за допомогою блендера. Подавайте такі оладки з улюбленим соусом на сніданок, обід або вечерю — буде смачно!
- картопля— 3-4 штук
- яйце— 1 штука
- крем— 2 Ст. ложки
- хлібна крихта— 2 Ст. ложки
- петрушка (кріп) — 1 пучок
- мука— 1 Ст. ложка
- цибуля зелена— 1 штука(для соусу )
- крем— 3 Ст. ложки(для соусу )
- сіль, перець— За смаком
Картопля почистіть і натріть на крупній тертці. Додайте сметану і вбийте яйце. Все добре перемішайте.
Потім додайте хлібну крихту, борошно, сіль і перець за смаком.
Кріп дрібно наріжте і додайте до картоплі. Тісто має вийти густим, як на оладки.
На розпечену сковороду з рослинним маслом столовою ложкою викладайте тісто і смажте деруни на середньому вогні до золотистої скоринки.
Потім деруни переверніть і обсмажте з іншого боку.
Для приготування соусу з'єднайте сметану і подрібнену зелену цибулю.
Подавайте гарячі деруни з соусом до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Ульотні бутерброди з ковбасою та сиром
Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...
Картопляні гнізда з фаршем
Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...
Картопляні гомбовці
картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...
Картопляні котлети
картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...
Картопляні скибочки під соусом
Картопля чергується з ковбасою і поливається соусом. кількість порцій: 6 картопляне пюре— 300 грам яєчні жовтки— 3 штуки ковбаска копчена— 1 штука вершки— 200 грам сир Монт д & 'або— 200 грам(або інший м'який сир) сіль, перець— — За смаком Покласти картопляне пюре в миску з яєчними жовтка...