Рецепт Картопляні гомбовці
картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом.
опис приготування:
Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських страв. За смаком вони нагадують щось середнє між картопляними галушками і варениками з вишнями. коротше, тут треба просто взяти і приготувати, благо готуються картопляні гнедлікі досить швидко і просто.
Удачі в приготуванні!
- Картопля— 1 кілограм
- Борошно пшеничне— 400 грам
- Олія соняшникова— 40 мілілітрів
- Куряче яйце— 1 штука
- кориця мелена— 10 грам
- Цукровий пісок— 100 грам
- Сухарі паніровочні— 100 грам
- вишня— 300 грам
Картофель отвариваем в подсоленной воде до готовности. Тем временем приготовим панировочные сухари: для этого сухари необходимо обжарить в подсолнечном масле до коричневого цвета.
змішуємо цукор, корицу и немного воды.
Отваренный картофель прокручиваем через мясорубку. Зайву рідину віджимають.
Смешиваем прокрученный картофель, яйце, немного подсолнечного масла и муку. Из получившейся смеси необходимо замесить тесто. Месим около 5-7 хвилин до тих пір, пока тесто не начнет легко отлипать от рук.
Получившееся тесто разрезаем на две части. Одну часть раскатываем в тонкий (3-4 мм) пласт и разрезаем на небольшие квадратики. В центр каждого квадратика кладем немного корицы с сахаром и пару вишен без косточек. Сворачиваем гомбовец в шарик.
красиві кулі, поки не скінчиться тісто. Одночасно при цьому, ставим на огонь кастрюлю с подсоленной водой.
Кладем первую партию гомбовцев в кипящую воду и начинаем их варить. Як тільки спливуть — достаем шумовкой и выкладываем в большую посудину. Туда же кладем половину обжаренных панировочных сухарей и хорошенько все перемешиваем. Первая партия гомбовцев готова — теперь аналогично лепим и варим вторую партию. Подавать вкусно со сметаной. приємного!
Подібні рецепти
Картопляні ватрушки з куркою
Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...
Картопляні деруни «ульотні»
Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...
Картопляні гнізда з фаршем
Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...
Картопляні котлети
картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...
Картопляні скибочки під соусом
Картопля чергується з ковбасою і поливається соусом. кількість порцій: 6 картопляне пюре— 300 грам яєчні жовтки— 3 штуки ковбаска копчена— 1 штука вершки— 200 грам сир Монт д & 'або— 200 грам(або інший м'який сир) сіль, перець— — За смаком Покласти картопляне пюре в миску з яєчними жовтка...