Рецепт Картопляні човники з грибами

Рецепт Картопляні човники з грибами
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Спробуйте приголомшливе смачне блюдо з картоплі, яке здатне прикрасити й урізноманітнити будь-яке застілля (як повсякденне, так і святкове) - картопляні човники з грибами!

опис приготування:

Картопляні човники з грибами - повноцінне самостійне блюдо, яке можна подавати як за святковим столом, так і просто на обід або вечерю, щоб порадувати своїх близьких.

Гриби для картопляних човників можна використовувати будь-які, також можна додати солодкий перець і будь-яку зелень за смаком. Смачного!

  • гриби— 400 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Соняшникова олія— 50 грам
  • крем— 100 грам
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Твердий сир— 150 грам
  • петрушка— 1 пучок(для прикраси)
  • картопля— 4 штуки(велика, правильної форми)
Картопляні човники з грибами - фото крок 1 1. Картопля добре вимийте за допомогою щітки. Розріжте кожну картоплину навпіл уздовж, обережно вишкребіть серединку за допомогою ложки так, щоб не продірявити боки і дно майбутніх човників. Залиште стінки завтовшки близько 5-7 мм. Заготовки занурте в воду, щоб не потемніли.

Картопляні човники з грибами - фото крок 2 2. Гриби дрібно наріжте і злегка обсмажте на розігрітій олії. Додайте дрібно нарізану цибулю, сметану, перець і сіль за смаком. Протушкувати все разом близько 15 хвилин.

Картопляні човники з грибами - фото крок 3 3. Картопляні човники вийміть з води, дайте їм трохи обсохнути. Потім покладіть їх на змащене маслом деко і злегка присипте сіллю і перцем. Рівномірно розподіліть грибну начинку по всьому човник. Човники з грибами поставте в розігріту до 200 градусів духовку. випікайте 15-20 хвилин.

Картопляні човники з грибами - фото крок 4 4. По закінченню цього періоду дістаньте деко з човниками їх духовки, присипте блюдо заздалегідь натертим сиром. через 15-20 хвилин картопляні човники з грибами будуть готові!

Подібні рецепти

Картопляні тарталетки з грибами

Картопляні човники з начинкою

Я велика любителька дерунів, та й взагалі люблю страви з картоплі. погодьтеся, курка і гриби ідеально підходять до картоплі. Тому, коли я побачила це блюдо, я не змогла встояти. опис приготування: Для таких тарталеток я брала заморожені печериці. Але ви можете удосконалювати рецепт і переробля...

Картопляні битки з сардельками

Картопляні битки з сардельками

Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...

Картопляні деруни «ульотні»

Картопляні деруни «ульотні»

Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...

Картопляні гомбовці

Картопляні гомбовці

картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...