Рецепт Karnitas з піко де Гало

Рецепт Karnitas з піко де Гало
Кількість порцій: 10 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Рецепт приготування карнітас з піко де гало. Оригінальна страва з ніжною свинини з овочами здивує ваших рідних і друзів.

опис приготування:

Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажити свинину в гарячому маслі до коричневого кольору з усіх боків, близько 10 хвилин. Покласти в каструлю разом з кмином, чилі, цибулею, часником і 1 перцем халапеньо. влити воду, накрити кришкою і варити на сильному вогні 6 — 8 годин, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити, поки свинина стане м'якою, ще 12 — 16 годин. після приготування, перекласти свинину і овочі у велику миску і подрібнити двома вилками. Додати досить бульйону, щоб зволожити м'ясо за смаком.

Приготувати піко де гало за 2 — 6 годин до того, як карнітас буде готова. з'єднати помідори, цибуля, томатилос и 2 перцю халапеньо в мисці. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем. Добре перемішайте і поставте в холодильник до подачі.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • фунтів філе свинини— 6 штук
  • меленого кмину— 1 Склянка
  • сушених чилі, очищених від насіння і нарізаних— 4 штуки
  • цибулина, розрізана на 4 частини— 1 штука
  • зубчиків часнику, розрізаних навпіл— 6 штук
  • перець халапеньо, подрібнений— 1 штука
  • води— 6 склянок
  • помідорів, нарізаних— 6 штук
  • цибулина, нарізана— 1 штука
  • томатилос, очищених і нарізаних— 2 штуки
  • перець халапеньо— 2 штуки
  • соку лайма— 1/3 склянки
  • солі— 1 Ст. ложка
  • меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажити свинину в гарячому маслі до коричневого кольору з усіх боків, близько 10 хвилин. Покласти в каструлю разом з кмином, чилі, цибулею, часником і 1 перцем халапеньо. влити воду, накрити кришкою і варити на сильному вогні 6 — 8 годин, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити, поки свинина стане м'якою, ще 12 — 16 годин. після приготування, перекласти свинину і овочі у велику миску і подрібнити двома вилками. Додати досить бульйону, щоб зволожити м'ясо за смаком.

Приготувати піко де гало за 2 — 6 годин до того, як карнітас буде готова. з'єднати помідори, цибуля, томатилос и 2 перцю халапеньо в мисці. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем. Добре перемішайте і поставте в холодильник до подачі.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт картоплі в горщиках в духовці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...