Рецепт Пластівці
Пластівці — блюдо чеської кухні. це солодкі, неймовірно ароматні оладки з квітів бузини. Бувають вони і солоні, і з часником, але це вже інший рецепт. дивіться, як приготувати косматіце!
опис приготування:
Коматіце можна подавати, присипавши цукровою пудрою або полив медом. Обов'язково спробуйте це дивовижне смачна страва, адже сезон цвітіння бузини такий короткий. хай щастить!
- суцвіття бузини— 6-7 штук
- Борошно пшеничне вищого ґатунку— 80-90 грам
- молоко— 90 мілілітрів
- цукор— 25 грам
- сіль— 1 щіпка
- яйце— 1 штука
- масло rafinirovannoe— 25 мілілітрів(для смаження)
Спочатку потрібно підготувати суцвіття до смаження. Для цього наберіть в глибоку миску воду, занурте в неї пару раз квіти, щоб пішли пил і комахи. Відкиньте на сито або в друшляк, щоб повністю стекла вода.
Тепер приготуйте тісто. Для цього відокремте жовток від білка. Білок збийте міксером в окремому посуді до стійких піків. Жовток з'єднайте з молоком, цукром, сіллю і борошном.
Введіть в тісто збитий білок. Віночком з'єднайте тісто. Консистенція повинна бути, як на оладки: в міру густе стікає тісто.
Візьміть гілочку, занурте її повністю в кляр, щоб все квіточки були покриті тестом.
І сказу покладіть суцвіття в гаряче масло, смажте. Ножицями зріжте грубі гілочки. Переверніть на іншу сторону і обсмажте до золотистого кольору.
Викладіть на серветки, промокніть зайвий жир.
Косматіце готові! Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Вівсяні пластівці «Геркулес»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...