Рецепт Пластівці

Рецепт Пластівці
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 25 хв.
Пластівці — блюдо чеської кухні. це солодкі, неймовірно ароматні оладки з квітів бузини. Бувають вони і солоні, і з часником, але це вже інший рецепт. дивіться, як приготувати косматіце!

опис приготування:

Коматіце можна подавати, присипавши цукровою пудрою або полив медом. Обов'язково спробуйте це дивовижне смачна страва, адже сезон цвітіння бузини такий короткий. хай щастить!

  • суцвіття бузини— 6-7 штук
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку— 80-90 грам
  • молоко— 90 мілілітрів
  • цукор— 25 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • яйце— 1 штука
  • масло rafinirovannoe— 25 мілілітрів(для смаження)
Пластівці - фото крок 1 Підготуйте продукти згідно зі списком. Муки може піти трохи більше або стільки ж, дивіться по тесту, в процесі я розповім, яким воно повинно бути.

Пластівці - фото крок 2 Спочатку потрібно підготувати суцвіття до смаження. Для цього наберіть в глибоку миску воду, занурте в неї пару раз квіти, щоб пішли пил і комахи. Відкиньте на сито або в друшляк, щоб повністю стекла вода.

Пластівці - фото крок 3 Тепер приготуйте тісто. Для цього відокремте жовток від білка. Білок збийте міксером в окремому посуді до стійких піків. Жовток з'єднайте з молоком, цукром, сіллю і борошном.

Пластівці - фото крок 4 Введіть в тісто збитий білок. Віночком з'єднайте тісто. Консистенція повинна бути, як на оладки: в міру густе стікає тісто.

Пластівці - фото крок 5 Візьміть гілочку, занурте її повністю в кляр, щоб все квіточки були покриті тестом.

Пластівці - фото крок 6 І сказу покладіть суцвіття в гаряче масло, смажте. Ножицями зріжте грубі гілочки. Переверніть на іншу сторону і обсмажте до золотистого кольору.

Пластівці - фото крок 7 Викладіть на серветки, промокніть зайвий жир.

Пластівці - фото крок 8 Косматіце готові! Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Вівсяні пластівці «Геркулес»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...