Рецепт Куряча запіканка

Рецепт Куряча запіканка
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт курячої запіканки з овочами. Запіканка - це відмінне рішення приготування страв для дітей.

опис приготування:

Сирні та солодкі запіканки вони дуже люблять. А спробуйте приготувати живильну запіканку з курячого м'яса і овочів, яка сподобається не тільки дітям. Дуже смачна страва, яке підійде і для щільного сніданку, і на обід, і на вечерю. Курячу запіканку можна навіть подати в якості закуски. Виходить дуже ніжна на смак і нагадує суфле.

  • Готовий курячий фарш— 450 грам
  • Картопля— 4 штуки
  • морква— 2 штуки
  • яйця— 4 штуки
  • Зелений горошок— 0,5 склянки
  • мелена паприка— 1/4 чайних ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком(для змащування форми)
куряча запіканка - фото крок 1 1. Картоплю і моркву потрібно добре промити, обсушити і запекти. Я запікала в мікрохвильовці. Можна це зробити в духовці. Після цього почистити овочі. Моркву наріжте тонкими шматочками, щоб вони красиво виглядали в запіканці. А картопля потрібно подрібнити в пюре. Я зміліла його в блендері.

куряча запіканка - фото крок 2 2. Тепер в м'ясний фарш додати картопляне пюре, нарізану моркву, зелений горошок, приправи і яєчні жовтки. Все добре перемішати. відокремлені від жовтків яєчні білки збийте в міксері до піни. Для цього краще додати в білки дрібку солі, щоб вони краще збивалися. Збиті білки додайте в нашу суміш і обережно змішайте. Форму потрібно змастити маслом і акуратно перекласти туди готову масу.

куряча запіканка - фото крок 3 3. Я не підігрівала духовку, так як форма у мене скляна. Якщо у вас звичайний деко або форма для запікання металева, духовку краще підігріти заздалегідь до 180 градусів. Запіканка готується близько 40 хвилин. Як тільки вона підрум'яниться, вважайте, вона готова.

Подібні рецепти

Кесаділья куряча

Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)

Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...

Класична куряча піката

Класична куряча піката

спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно! опис приготування: Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна бу...

Копчена куряча грудка

Копчена куряча грудка

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча гомілка в майонезі

Куряча гомілка в майонезі

Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...

Куряча гомілка в рукаві

Куряча гомілка в рукаві

Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...