Рецепт Котлети під соусом «бешамель»

Рецепт Котлети під соусом «бешамель»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Мені раніше був незрозумілий цей соус. Як він може поліпшити блюдо? виявляється, цей соус слід правильно готувати, використовуючи правильні спеції, і тоді блюдо досягне досконалості смаку.

опис приготування:

М'ясні котлети люблять практично всі. Багато готують це блюдо, але мало хто використовує для котлет соус. Використання саме такого соусу надає котлет інший смак. тому, що котлети запікають у духовці, вони стають більш ніжними, смачними, м'якими і соковитими. Соус доповнює котлети і робить їх не такими буденними. Тому дуже раджу звернути свою увагу на мій рецепт, як приготувати котлети під соусом "; Бешамель ";.

  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • часник— 1-2 зубчиків
  • М'ясний фарш— 1 кілограм
  • сіль, спеції— За смаком
  • вершки— 200 мілілітрів
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 50 грам
Котлети під соусом Для приготування котлет під соусом "; Бешамель" необхідно взяти фарш. У мене змішаний фарш (яловичина і свинина в однакових частках). М'ясо помістіть ємність.

Котлети під соусом До фаршу додайте подрібнену цибулю і часник.

Котлети під соусом До фаршу додайте сіль, перець, спеції за смаком, 4-5 ст. ложок мелених сухарів. Влийте склянку води, замісіть однорідний фарш.

Котлети під соусом З отриманого фаршу сформуйте котлети. Розігрійте сковороду, обсмажте на ній котлети з двох сторін. Котлети можуть бути недожарени. Ми будемо запікати їх в духовці, там все добре і пропечеться. На етапі обсмажування котлет нам необхідно домогтися румяности.

Котлети під соусом На іншій сковороді приготуйте соус "; Бешамель ";. Для цього розтопіть в сковороді вершкове масло. Додайте в сковороду суху борошно. Обсмажуйте борошно з маслом 3-4 хвилини, при постійному помішуванні, обсмажте борошно до відчуття горіхового аромату. Борошно може змінитися в кольорі, але не більше ніж на 1 тон. Чи не передержіте борошно.

Котлети під соусом Влийте в сковороду вершки. У мене вершки 10% жирності. Швидко змішайте їх з борошняної сумішшю. Борошно розійдеться в вершках. Дайте масі закипіти. Додайте в соус "; Бешамель" трохи меленого чорного перцю, дрібку меленого мускатного горіха (обов'язково) і солі за смаком. перемішайте.

Котлети під соусом Обсмажені котлети укладіть в ємність. Залийте підготовленим соусом "; Бешамель ";. Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте котлети в соусі "; Бешамель" 10-15 хвилин.

Котлети під соусом Смачного!

Подібні рецепти

Картопля з соусом бешамель

Овочі під соусом бешамель

Картопля виходить ну дуже смачним: просто пальчики оближеш! опис приготування: 1. Неочищений картопля покладіть у велику каструлю, залийте холодною водою, додайте чайну ложку солі. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь. варіть 20-30 хвилин, поки картопля не стане м'якою, але не почне розварюють...

Картопля під грибним соусом

Картопля під грибним соусом

Поєднання грибів і картоплі вже давно прийнято вважати класичним. Напевно, стравами з печериць і картоплі вже нікого не здивуєш, але тільки є такі страви, від яких просто течуть слинки! опис приготування: Всім вже давно відомо, що приготований "; в мундирі" картопля набагато корисніше, ніж зви...

Картопляні скибочки під соусом

Картопляні скибочки під соусом

Картопля чергується з ковбасою і поливається соусом. кількість порцій: 6 картопляне пюре— 300 грам яєчні жовтки— 3 штуки ковбаска копчена— 1 штука вершки— 200 грам сир Монт д & 'або— 200 грам(або інший м'який сир) сіль, перець— — За смаком Покласти картопляне пюре в миску з яєчними жовтка...

Картопля з грибами під сметанним соусом

Картопля з грибами під сметанним соусом

Ви можете бути впевнені в тому, що якщо зробите на вечерю картопля з м'ясом, то близькі будуть ситі і задоволені. Так чому б не додати до цієї страви щось нове і цікаве? опис приготування: наприклад, пропоную вам обов'язково дізнатися, як приготувати картоплю з грибами під сметанним соусом. Га...

Курка під горіховим соусом

Курка під горіховим соусом

Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...