Рецепт Kosidło
Соковите і пікантне м'ясне рагу — це як раз той рецепт, який дозволить нагодувати велику сім'ю. Запам'ятовуємо рецепт приготування косидо і не відмовляємо собі в кулінарному задоволенні!
опис приготування:
Косидо є дуже популярною стравою не тільки в Іспанії, але і в Мексиці, а також інших країнах Південної Америки. Для приготування косидо можна брати не тільки свинину, але і яловичину, деякі місцеві рецепти припускають навіть телятину. Головна особливість — це свіжі овочі, косидо готується зі свіжими овочами. Дивимося докладні рецепт нижче.
- свинячі реберця— 1 кілограм
- Голівка часнику— 4 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- морква— 4 штуки
- Цибуля— 2 штуки
- капуста— 1 штука
- Картопля— 6 штук
- Cukini— 2 штуки
- Кукурудза— 2 штуки
- спеції— За смаком
Відваріть злегка шматочки (доведіть до кипіння, але не варіть до кінця).
Тепер відваріть знову (з новою водою). Приготуйте бульйон.
Додайте лавровий лист і спеції в бульйон. Тим часом поріжте овочі на середні шматочки.
Додаємо до м'яса всі овочі, крім цукіні.
Коли овочі проваряться хвилин 15 — додаємо цукіні.
Тепер капусту ріжемо на четвертинки — капуста повинна бути молода.
Капусту викладаємо зверху. готуємо хвилин 10. Капуста повинна стати м'якою.
Коли всі овочі будуть готові — можна подавати. Ось і готово наше косидо. Нічого складного. Смачного!
Подібні рецепти
Еклери рецепт тесту
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...