Рецепт Kosidło

Рецепт Kosidło
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Соковите і пікантне м'ясне рагу — це як раз той рецепт, який дозволить нагодувати велику сім'ю. Запам'ятовуємо рецепт приготування косидо і не відмовляємо собі в кулінарному задоволенні!

опис приготування:

Косидо є дуже популярною стравою не тільки в Іспанії, але і в Мексиці, а також інших країнах Південної Америки. Для приготування косидо можна брати не тільки свинину, але і яловичину, деякі місцеві рецепти припускають навіть телятину. Головна особливість — це свіжі овочі, косидо готується зі свіжими овочами. Дивимося докладні рецепт нижче.

  • свинячі реберця— 1 кілограм
  • Голівка часнику— 4 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • морква— 4 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • капуста— 1 штука
  • Картопля— 6 штук
  • Cukini— 2 штуки
  • Кукурудза— 2 штуки
  • спеції— За смаком
Kosidło - фото крок 1 Для початку промийте реберця і поріжте їх на шматочки кубиками.

Kosidło - фото крок 2 Відваріть злегка шматочки (доведіть до кипіння, але не варіть до кінця).

Kosidło - фото крок 3 Тепер відваріть знову (з новою водою). Приготуйте бульйон.

Kosidło - фото крок 4 Додайте лавровий лист і спеції в бульйон. Тим часом поріжте овочі на середні шматочки.

Kosidło - фото крок 5 Додаємо до м'яса всі овочі, крім цукіні.

Kosidło - фото крок 6 Коли овочі проваряться хвилин 15 — додаємо цукіні.

Kosidło - фото крок 7 Тепер капусту ріжемо на четвертинки — капуста повинна бути молода.

Kosidło - фото крок 8 Капусту викладаємо зверху. готуємо хвилин 10. Капуста повинна стати м'якою.

Kosidło - фото крок 9 Коли всі овочі будуть готові — можна подавати. Ось і готово наше косидо. Нічого складного. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Еклери рецепт тесту

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...